Alexandru Popa a demonstrat la Chefi la Cuțite că este un bucătar desăvârșit chiar dacă a avut un parcurs în viață atipic. Concurentul a venit să demonstreze că este un bucătar în adevăratul sens al cuvântului. Și ce este cel mai important, a și reușit.

Pasionat de desen, de motociclete și de numeroase alte lucruri, Alexandru a dezvăluit că dintre toate cel mai mult iubește bucătăria, locul unde „își dezlănțuie toți demonii și se simte precum un războinic”.

Cu un desert spectaculos numit Choco senses, o combinație inedită de texturi și arome, Alexadru Toma i-a făcut pe cei trei jurați de la Chefi la Cuțite să se încline în fața calităților acestuia.

A terminat Politehnica, s-a apucat de bucătărie, apoi a lucrat la Bursă, dar după o perioadă a ales să lucreze într-un pet shop, ca să se relaxeze. A devenit pizzer, apoi a decis să își deschidă o cofetărie, fiindcă s-a îndrăgostit de ciocolată! O viață de om în doar câțiva ani și un curaj amețitor de a face mereu ceva nou, notează A1.ro

 

„Ciocolata e senzațională, biscuitele e fabulos”, a mărturisit Scărlătescu, juratul Chefi la Cuțite.

„A fos un haos total, recunosc”, a zis Alexandru Popa despre preparatul său.

Dar apoi a venit verdictul: trei cuțite…și un cuțit de aur primit de la Sorin Bontea, dar și de la Florin Dumitrescu! Concurentul a decis totuși să facă echipă cu Bontea.

„Ești un băiat extrem de talentat, ai un plus în fața multora”, a mai declarat chef Florin Dumitrescu.