Evenimentul Zilei > Monden > Chef Hadad, primele declarații după ce a ajuns la spital. „Nu m-am simțit bine”
Chef Hadad, primele declarații după ce a ajuns la spital. „Nu m-am simțit bine”

Chef Hadad, primele declarații după ce a ajuns la spital. „Nu m-am simțit bine”

Celebrul bucătar Joseph Hadad, a făcut primele declarații după ce a ajuns de urgență la Spitalul C.C Iliescu din Capitală. Lui i s-a făcut rău în timp se afla în restaurantul său, Caju.

Un echipaj a fost solicitat la restaurantul pe care cunoscutul bucătar îl deține în București.  După ce a încheiat investigațiile medicale, Joseph Hadad a ținut să-și liniștească apropiații și fanii.

„Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri. Se pare că am avut o cădere de tensiune ca urmare a suprasolicitării. Vă doresc tuturor sănătate și, la cel mai mic semn dat de corp, mergeți la medic”, a scris Joseph Hadad pe pagina sa de Facebook.

Deși inițial s-a vehiculat posibilitatea ca celebrul chef să fi suferit un infarct, se pare că acesta ar fi trecut doar printr-un atac serios de panică, după cum au declarat surse medicale.

Sursa: Facebook / Joseph Hadah

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: