CFR Cluj, săgetată de Dinamo şi de arbitri

CFR Cluj, săgetată de Dinamo şi de arbitri

"Câinii" s-au impus în Gruia (scor 3-2), în derby-ul etapei a 13-a a Ligii I, dar succesul a fost contestat vehement de oficialii ardelenilor.

Echipa Dinamo şi-a consolidat primul loc în Liga I după derby-ul câştigat sâmbătă, în deplasare, cu principala urmăritoare, CFR Cluj (scor 3-2). După acest succes, "câinii" s-au distanţat la patru puncte de echipa din Gruia.

Atacantul Marius Niculae a fost încă o dată omul decisiv al "roş-albilor". "Săgeată" a marcat o "dublă", cea de-a treia în acest sezon, şi rămâne lider în clasamentul golgheterilor cu 12 goluri. Având experienţa sezoanelor anterioare, atunci când visau la Liga Campionilor şi ratau şansa de a ajunge în cea mai importantă competiţie fotbalistică, dinamoviştii şi-au păstrat un ton moderat.

"Mai avem mult de muncit şi de luptat pe teren. Cu CFR era bună victoria la orice scor. Am sperat să revenim când eram conduşi cu 2-1", a declarat Marius Niculae la final.

Ne puteți urmări și pe Google News

Paszkany: "Ne apucăm de crescut capre şi oi"

Meciul de sâmbătă a fost marcat, ca de obicei, de un scandal pe tema arbitrajului. Ciudat este că acum au început să ţipe şefii "feroviarilor", deşi echipa ardeleană este una dintre cele mai favorizate din campionat în ultimii ani.

Clujenii au reclamat că nu s-a validat un gol al lui Kapetanos, dar şi penalty-ul acordat prea uşor dinamoviştilor. "Este greu să mestecăm rezultatul, fiindcă e viciere mare de rezultat! Mingea a intrat în poartă 20 de centimetri la golul lui Kapetanos. Avem specialişti IT care pot demonstra asta. Penalty-ul acordat lui Dinamo a fost inventat. Greşelile umane le mai accept, să zicem că n-a văzut asistentul, dar peste penalty nu pot trece, n-a fost nici o ţinere. Dacă ăla a fost penalty, atunci ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut capre şi cai. S-a arbitrat cu unităţi de măsură diferite. Cine latră mai tare beneficiază de ajutoare!", a strigat Arpad Paszkany, patronul CFR-ului.

Discursul său a fost persiflat de Cornel Dinu, administratorul delegat al dinamoviştilor.

"Mai bine domnul Paszkany să se ducă la păscut, dar nu ştiu dacă animalele îl acceptă! Dă dovadă de răutate. E o lovitură a destinului, cine seamănă rău culege şi mai rău! CFR mi-a adus aminte, prin foştii miliţieni din organigrama lor, de fosta Victorie şi Flacăra Moreni. Paszkany e deghizat în miliţian. Tuşierul era bine poziţionat", a replicat "Procurorul". Citiţi şi:

  • Lui Borcea i-a stat inima la Miami