Centrul European al Consumatorilor vă oferă sfaturi pentru o vacanţă liniştită în Austria

Centrul European al Consumatorilor vă oferă sfaturi pentru o vacanţă liniştită în Austria

"Consumator şi turist în Austria", care oferă răspunsuri la toate problemele pe care le poate întâlni un român aflat în vacanţă în ţara amintită.

Plecaţi în concediu la schi în Austria şi doriţi să ştiţi care sunt drepturile dumneavoastră? Aţi achiziţionat un produs în timpul vacanţei dumneavoastră în Austria şi la întoarcerea în ţară aţi constatat că este defect?  Acestea sunt doar două din răspunsurile prezente în materialul celor de la centrul european.

În scopul  informării consumatorilor cu privire la drepturile pe care le au atunci când călătoresc pe teritoriul Austriei, Centrul European al Consumatorilor România în parteneriat cu Centrul European al Consumatorilor Austria au realizat broşura "Consumator şi turist în Austria", prin intermediul căreia îşi doresc promovarea drepturilor şi obligaţiilor turiştilor români care vizitează Austria, în calitate de consumatori.

Broşura "Consumator şi turist în Austria", este un ghid practic care oferă informaţii generale despre Austria, legate de monedă, curs valutar, TVA, transporturi ( taxi, maşină, tren), programul magazinelor, al băncilor, anumite tips-uri la cumpărături, informaţii referitoare la drepturile şi obligaţiile consumatorilor în calitate de turişti şi nu în ultimul rând datele de contact ale Centrelor Europene ale Consumatorilor din Austria şi România unde aceştia pot depune sesizări.

Ne puteți urmări și pe Google News

Materialul este disponibilă pentru a fi studiată sau tipărită pe site-ulhttp://www.eccromania.ro la secţiunea "Publicaţii"