Evenimentul Zilei > Actualitate > Un CELEBRU SOLIST britanic și-a anunțat LOGODNA pe Instagram. „Suntem fericiți și îndrăgostiți, și pisicile noastre se bucură pentru noi”
Un CELEBRU SOLIST britanic și-a anunțat LOGODNA pe Instagram. „Suntem fericiți și îndrăgostiți, și pisicile noastre se bucură pentru noi”

Un CELEBRU SOLIST britanic și-a anunțat LOGODNA pe Instagram. „Suntem fericiți și îndrăgostiți, și pisicile noastre se bucură pentru noi”

Ed Sheeran a anunțat că s-a logodit cu prietena lui de multă vreme, Cherry Seaborn și a postat fotografii pe Instagram, declarându-se extrem de fericit!

Ed a postat pe Instagram o fotografie și a scris că sunt „foarte fericiți și îndrăgostiți”, glumind că și pisicile lor se bucură pentru ei. 

Cei doi s-au cunoscut în școală, deși sunt împreună de-abia din 2015 și au petrecut mare parte din anul 2016 călătorind prin lume, un an ân care cântărețul și-a luat o pauză muzicală, pentru relaxare. 

Edward Christopher Sheeran, este un solist englez, compozitor, chitarist și producător muzical. S-a născut în Halifax, West Yorkshire și a crescut în Framlingham, Suffolk. Are 26 de ani. 

Cherry, logodnica lui este un star în hockey și a ajutat echipa de tineret a Angliei să obțină o medalie de bronz la Campionatele Europene din 2012. 

Anul trecut, Ed a mărturisit că, în sfârșit, a avut șansa de a se îndrăgosti, pentru că a luat o pauză de la muzică. „A fost prima oară când, practic, am avut timp efectiv să mă îndrăgostesc așa cum trebuie”, a declarat el jurnaliștilor. „Întotdeauna am intrat în relații foarte pasional, sunt irlandez, și sunt și roșcat, știți…”, a glumit el. 

Celebru pentru piese precum „Perfect”, „Shape of You” sau „Thinking Out Loud”, „I See Fire”, etc, Ed a explicat că este pregătit să-și întemeieze o familie. „Sunt gata, să începem: un autobuz plin cu copii, pentur tuernee, pui de om rortofei care zburdă în jur”, a continuat el. 

După un accident cu bicicleta, la finalul anului trecut, Ed Sheeran a fost nevoit să-și anuleze unele dintre concertele programate. 

Melodia „Shape of You” din 2017 a fost cel mai bine vândut single, conform datelor publicate de presa britanică. Este nominalizat pentru Premiile Brit Awards, luna viitoare, pentru Albumul anului, cântărețul britanic al anului, Melodia anului și Bărbatul britanic al anului. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.