Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebrităţi care nu au nimic în comun cu internetul sau telefonia mobilă
Celebrităţi care nu au nimic în comun cu internetul sau telefonia mobilă

Celebrităţi care nu au nimic în comun cu internetul sau telefonia mobilă

Iată că nu toată lumea este pasionată de gadgeturi şi tehnologie avansată. Mai sunt persoane care, deşi au milioane de dolari sunt dezinteresate total de acest domeniu pe care nici nu ştiu să-l folosească. Printre ei se numără vedete de la Hollywood, şefi de stat şi miliardari.

Christopher Walken: Celebrul actor din „The Deer Hunter”, nu are telefon mobil şi nici nu foloseşte un computer sau internetul. Atunci când apare într-un film, producătorii îi dau un telefon mobil pentru a ţine legătura cu el. Totuşi, imediat după ce filmările se încheie Walken îl returnează.

 

Sandra Bullok: La fel ca şi  George Clooney, Bullok detestă reţelele de socializare online şi în particular selfie-urile. Ea crede că acestea crează o proiecţie falsă a imaginii cuiva.

 

Angelina Jolie: În urmă cu câţiva ani, Jolie a intrat pentru prima dată pe Amazon şi s-a simţit „copleşită” de opţiunile oferite. „Aşa că mă rezum la cataloage tipărite”, a declarat ea. Jolie a declarat la un moment dat că nu ştie să pornească un computer.

 

Elton John:  Supărat pe cei care descarcă ilegal muzică, cântăreţul a declarat că internetul ar trebui oprit pentru o perioadă de 5 ani. „Să mergem pe străzi şi să protestăm în loc să stăm în casă şi să scriem pe bloguri”, a declarat el pentru tabloidul The Sun. Celebrul artist nu are smartphone şi probabil nu a folosit unul niciodată.

 

Vince Vaughn:  Actorul nu deţine telefon mobil, deoarece nu îi place ideea ca cineva să poată să îl sune oricând doreşte să vorbească cu el. Atunci când are nevoie să dea urgent un telefon, Vaughn împrumută un astfel de dispozitiv de la un apropiat.

 

Casey Affleck: Potrivit presei, actorul şi-a aruncat la un moment dat telefonul în mare deoarece îi era teamă că acesta îl putea îmbolnăvi de cancer. Între timp, Affleck şi-a luat alt telefon, dar încearcă să îl folosească cât mai puţin timp.

Sursa: go4it.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: