Evenimentul Zilei > Monden > Celebra formație The Rolling Stones le pregătește fanilor o surpriză uriașă.VIDEO
Celebra formație The Rolling Stones le pregătește fanilor o surpriză uriașă.VIDEO

Celebra formație The Rolling Stones le pregătește fanilor o surpriză uriașă.VIDEO

The Rolling Stones lansează „Goats Head Soup 2020'', într-o nouă editare .

Eveniment muzical inedit! Celebra formație The Rolling Stones lansează „Goats Head Soup 2020″. Aceasta este o reeditare a celebrului album din 1973. El a fost prezentat în diverse formate. Albumul cuprinde o piesă inedită, „All the Rage”, însoţită de un videoclip, relatează EFE.

 

Albumul cuprinde şi alte două single-uri lansate recent, „Criss Cross” şi „Scarlet”, în afară de acest cântec. Acestea au avut un mare succes după reeditarea lor în luna iulie 2020.

Nova versiune a cântecului „Scarlet”, patru săptămâni pe primul loc în topul postului Radio 2 al BBC.

Cântecul „Scarlet” a fost lansat iniţial în octombrie 1974, cu participarea lui Jimmy Page şi Rick Grench alături de Mick Jagger şi Keith Richards. Nouă versiune a fost apreciată atât de mult de public, încât s-a clasat patru săptămâni pe primul loc în topul postului Radio 2 al BBC.

Albumul a fost lansat în format CD Deluxe şi în ediţie pe vinil. El cuprinde şi „Brussels Affair”, care este o producţie live de 15 piese înregistrate la un concert susţinut de trupa britanică în Belgia în toamna anului 1973.

„Goats Head Soup”, cel de-al 11-lea album de studio al trupei The Rolling Stone

Acest album este foarte căutat. El era disponibil doar într-o serie de înregistrări live într-o versiune piratată din 2012.

„Goats Head Soup” este cel de-al 11-lea album de studio al trupei The Rolling Stones. Albumul are o copertă creată de artistul David Bailey şi a fost înregistrat în Jamaica, Los Angeles şi Londra. Albumul, care cuprinde şi celebrul cântec „Angie”, a fost ultima colaborare a trupei britanice cu producătorul Jimmy Miller, potrivit agerpres.ro.