Evenimentul Zilei > Social > Cele mai violente filme din istoria cinematografiei. Puțini oameni au curaj să se uite la aceste producții. Video
Cele mai violente filme din istoria cinematografiei. Puțini oameni au curaj să se uite la aceste producții. Video

Cele mai violente filme din istoria cinematografiei. Puțini oameni au curaj să se uite la aceste producții. Video

Chiar dacă evităm violența în viața reală, de multe ori alegem să ne uităm la cinema sau pe micile ecrane la filme care implică mulți băieți răi ce împart pumni în stânga și în dreapta. Pentru unele dintre cele mai importante filme din istorie, violența joacă un rol esențial în cheia narațiunii.

Printre cele mai violente filme apărute vreodată la cinema se numără „Trauma” (2017). Patru prietene, care petrec într-o casă din mijlocul pustietății, sunt atacate cu brutalitate de un bărbat și de fiul său, obligându-le pe femeile rămase să se răzbune pe ei.

Filmul are efecte speciale bune, chiar dacă intriga este slabă. Mai mult, pe tot parcursul filmului, nivelul de violență este foarte ridicat, ceea ce înseamnă că pentru cei neavizați, filmul poate lăsa cicatrici.

The Human Centipede 2 reprezintă un film horror în care un singuratic tulburat visează să creeze un centiped de 12 persoane. Încă de la lansarea primului film, oamenii care l-au văzut au declarat că nu merită să îți pierzi timpul. Cu încasări reduse și critici din toate părțile, The Human Centipede 2 rămâne un film cu multă violență.

Filme la care să te uiți singur. Violență de la primul și până la ultimul minut

În filmul Atroz (2015), un comandant de poliție, în timp ce examinează un accident de circulație în care o femeie a fost grav rănită, găsește dovada unor fapte și mai macabre și decide să facă o justiție răzbunătoare. Cu scene macabre încă din primele minute, Altroz este un film unde logica nu-și are locul, iar violența se regăsește încă din primele minute ale filmului.

În Srpski film (2010), un star porno retras din activitate este de acord să participe la un „film de artă” pentru a se despărți de afacere, doar pentru a descoperi că a fost recrutat pentru a face un film cu tematică pedofilă și necrofilă. Este mai mult un thriller decât un film de groază, dar violența extremă este destul de înșelătoare.

Violență fără rost găsim și în filmul Terrifier. În noaptea de Halloween, Tara Heyes se trezește în postura de obsesie a unui criminal sadic cunoscut sub numele de Art the Clown. În primele 10 minute, clovnul este înspăimântător, dar pe parcursul filmului, în afară de a arăta crime macabre nu se întâmplă nimic.

Filmul Gurotesuku s-a clasat pe lista filmelor unde violența și umorul își dau mâna. Pe tot parcursul filmului, un cuplu tânăr este obligat să intre într-un joc de chinuri care le stinge încet-încet speranțele de supraviețuire.

În August Underground, povestea este în jurul a doi bărbați ce ucid și se filmează. În încercarea de a intra în categoria filmelor Serial killer, August Underground rămâne un film cu buget redus care te ține în priză datorită scenelor foarte brutale.