CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO
În 28 iulie 1914 începea Primul Război Mondial, iar în cei peste patru ani de lupte sângeroase au fost folosite diverse maşinării, unele dintre ele fiind de-a dreptul ridicole.

Blindatul Garford-Putilov era produs în Rusia în perioada "Marelui Război". Cu toate că era considerat foarte eficient de către soldaţi, vehiculul nu avea o motorizare prea bună.
CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Cântărea 11 tone, iar viteza maximă era de 18 kilometri pe oră. Mai mult, din cauza greutăţii uriaşe el putea fi condus doar pe şosea.

Germanii au folosit blindate ca E-V/4 Panzerkraftwagen Ehrhardt, designul rezistând până aproape de începutul celui de-Al Doilea Război Mondial în cadrul poliţiei. Avea nouă tone, un echipaj de nouă persoane şi era dotat cu trei mitraliere.
CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

De asemenea, nemţii au mai creat maşinării precum Bussing A5P, care a era dotată tot cu mitraliere şi care a fost utilizată pe Frontul de Est până în 1917.

Englezii au apelat la Rolls-Royce pentru câteva fronturi. Vehiculul a fost modernizat de mai multe ori, adaptându-se la condiţiile de luptă din Africa, unde a fost cel mai mult folosit.
CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Robert Turcescu acuză: În timp ce Aura Ion MUREA, Victor Ponta CHEFUIA. Informația a fost confirmată și de alți jurnaliști
  • MRU riscă să rateze prezidenţialele
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Antenele – ghioaga mediatică a lui Victor Ponta
TOP 3 ARTICOLE:

  • Idei PERICULOASE. Părţile cele mai DEGRADANTE din PORNOGRAFIE / VIDEO
  • Nu mai trebuie să ne TEMEM de moarte? O ASISTENTĂ relatează EXPERIENŢA din pragul MORŢII a unui pacient / VIDEO
  • IPOTEZĂ ȘOCANTĂ despre moartea lui Hitler. FOTOGRAFIA care DEMONSTREAZĂ că a fugit în America de Sud