Evenimentul Zilei > Justitie > Cel mai dur interlop din Ilfov, acuzat de crimă, a fost eliberat: „I-am dat două plame….”
Cel mai dur interlop din Ilfov, acuzat de crimă, a fost eliberat: „I-am dat două plame….”

Cel mai dur interlop din Ilfov, acuzat de crimă, a fost eliberat: „I-am dat două plame….”

Alexandru Iordan, cunoscutul interlop din Chiajna, a fost reținut pentru că și-ar şi omorât iubita. El este unul dintre cei mai duri lideri ai lumii interlope din Ilfov.

Anchetatorii ceruseră înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul lui Alexandru Iordan. În primă fază, Judecătoria Buftea a admis cererea formulată de parchet, dar decizia definitivă a fost în favoarea lui Iorda, potrivit cancan.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Alexandru Iordan ar fi oferit explicații halucinante în legătură cu starea extrem de gravă în care a ajuns la spital iubita lui. „Eu i-am dat două palme”, ar fi fost spusele interlopului din Chiajna, care ar fi găsit și o justificare incredibilă pentru nenorocirea fetei. „A căzut de pe targă când au dus-o la spital”, ar fi adăugat Iordan.

În urmă cu o săptămână, Judecătoria Buftea a admis cererea procurorilor de ” înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv cu privire la inculpatul Iordan Nicolae Alexandru, pe o perioadă de 30 zile”.

Interlopul a contestat decizia având câștig de cauză la Tribunal

„Desființează încheierea contestată şi rejudecând: Respinge ca nefondată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Iordan Nicolae Alexandru. În baza art. 275 alin. 3 C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au decis magistrații Tribunalului Ilfov.