Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai nebună ofertă din istoria fotbalului
Cea mai nebună ofertă din istoria fotbalului

Cea mai nebună ofertă din istoria fotbalului

Lionel Messi ține lumea „Sportului Rege” în suspans. Nici până acum nu a semnat noul acord cu Barça, iar Manchester City a anunțat că este gata să dea 250 de milioane de euro pentru argentinian

Viitorul lui Lionel Messi la FC Barcelona este pus la îndoială, din cauza faptului că starul argentinian încă refuză să semneze prelungirea contractului cu gruparea de pe „Camp Nou”, care expiră în vara lui 2018.

Au apărut tot felul de variante, cum că Messi stă la cotitură, pentru a observa din umbră dacă vor crește noile contracte ale lui Iniesta, Neymar, Suarez, Mascherano sau Cristiano Ronaldo. O a două „schemă” pentru Messi ar fi ca acesta să se folosească de interesul enorm al celor de la Manchester City pentru serviciile sale.

Astfel, atacantul i-ar putea determina (sau forța) pe conducătorii Barcelonei să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l convinge pe „Purice” să continue în tricoul „blaugrana”, alături de Neymar și Luis Suarez. Presa din Spania susține că Ronaldo a parafat noul contract cu Real Madrid, după ce conducerea de pe „Bernabeu” i-a luat ochii lusitanului cu un salariu de 50 de milioane de euro pe an.

Îi garantează protecție fiscală

Ieri , însă, a venit un anunț care ar putea da peste cap istoria fotbalului. Șeicul Mansour este gata să ofere 250 de milioane de euro în schimbul lui Messi, pentru a-l aduce la Manchester City. Nu ar fi imposibil de imaginat. Astfel, argentinianul ar putea reveni sub comanda lui Pep Guardiola, și, în plus, ar putea evolua alături de compatriotul său, Sergio Aguero. „Cetățenii” sunt gata să-i ofere un salariu de peste 50 de milioane de euro pe sezon starului sud-american, dar și un salariu săptămânal de 582.711 de euro.

Englezii i-au garantat lui Messi și protecție fis cală, după ce a fost condamnat cu suspendare în Spania, acuzat că a înșelat statul spaniol.