Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai frumoasă româncă, izolată în pustietate. Nu se mai poate întoarce acasă!
Cea mai frumoasă româncă, izolată în pustietate. Nu se mai poate întoarce acasă!

Cea mai frumoasă româncă, izolată în pustietate. Nu se mai poate întoarce acasă!

Lora, una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, se află într-o situație foarte grea, ea fiind izolată tocmai în Bali, alături de iubitul ei, din cauza pandemiei de coronavius.

Lora și Ionuț Ghenu, iubitul ei, se află blocați în izolare în Bali, din cauză că toate granițele au fost închise, neputând ajunge acasă în România prea curând, scrie Cancan.

Neavând ce să facă, aceștia au fost nevoiți să își prelungească șederea pe frumoasa insulă și au închiriat acolo o casă, pregătindu-se de ceea ce urmează și făcându-și provizii pentru următoarea perioadă.

În Bali urmează, însă, o sărbătoare, iar pe insulă nu va fi exista nicio mișcare. Motiv pentru care Lora și Ionuț Ghenu vor să se mute în altă parte. Totuși, artista speră ca, într-un final, să poată reveni în România alături de partenerul ei.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează trei zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare.

Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a declarat Lora.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: