Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai frumoasă moștenire lăsată de Denisa Răducu. Fanii au luat cu asalt imaginile
Cea mai frumoasă moștenire lăsată de Denisa Răducu. Fanii au luat cu asalt imaginile

Cea mai frumoasă moștenire lăsată de Denisa Răducu. Fanii au luat cu asalt imaginile

Moartea Denisei Răducu a adus multă tristețe atât în showbiz, cât și în sufletul tuturor oamenilor care au cunoscut-o fie în viața reală, fie prin intermediul muzicii pe care a făcut-o. Cu toate acestea, regretata manelistă a avut o legătură cu nimeni alta decât Carmen de la Sălciua, pe care nimeni nu a știut-o până acum!

Nimeni nu a știut vreodată că regetata Denisa Răducu a avut o legătură inedită cu artista Carmen de la Sălciua.

La debutul său în lumea muzicală, înainte de a deveni celebră, Carmen de la Sălciua era foarte des asemănată cu Denisa Răducu, datorită vocii sale. Oamenii au remarcat imediat faptul că timbrul vocal al celor două era extrem de asemănător, așa că în urmă cu ceva timp, Carmen a început să primească numeroase comentarii di partea fanilor săi, în care aceștia îi mărturiseau că vocea ei și vocea Denisei Răducu sunt aproape identice!

Amintirile au fost scoase la suprafață

Totul se întâmpla la debutul artistei în lumea muzicală, atunci când fanii au remarcat legătura dintre cele două. „Ai voce ca Denisa, așa de frumoasă”, „Ai timbrul regretatei Denisa și ești foarte frumoasă”, „Woow, seamănă cu vocea Denisei”, „Super voce, îmi aduce aminte de frumoasa noastră Denisa. Nu te vom uita niciodată”, „Ai umplut golul pe care îl aveam după pierderea Denisei”, sunt doar câteva dintre numeroasele mesaje pe care le-a primit, de-a lungul timpului, Carmen de la Sălciua.