Evenimentul ZileiEconomieCe urmează să se întâmple cu principalele criptomonede de pe piață

Ce urmează să se întâmple cu principalele criptomonede de pe piață

Ce urmează să se întâmple cu principalele criptomonede de pe piață
Principalele criptomonede au avut de suferit în ultimele zile, iar frica pare să preia piața.

Cu toate acestea, CEO-ul Galaxy Digital și Bitcoin Bull Mike Novogratz este optimist pe termen mediu și lung. Într-un interviu pentru CNBC, Novogratz a vorbit despre pericolul de a investi în Dogecoin, BTC, și a făcut câteva predicții cu privire la prețurile acestora.

În creștere cu 314,9% în graficul de 30 de zile și cu 24% în cursul săptămânii, DOGE este un activ deținut de cei din „aceeași mișcare” care a oferit acțiunilor GameStop (GME) un nou impuls. Condus de subreditul Wallstreetbets, raliul persistent al GME a plasat câțiva jucători mari de pe Wall Street de cealaltă parte a unei tranzacții proaste. Novogratz crede că DOGE este alimentat de o emoție similară. CEO-ul Galaxy Digital a spus:

Dogecoin vorbește despre aceeași mișcare pe care a făcut-o GameStop. Există un fel de entuziasm nebunesc în jurul investitorilor foarte tineri, în jurul monedelor și ideilor de meme. Este șocant pentru mine că GameStop continuă să dețină orice valoare. Dogecoin este și mai bizar în această privință.

Novogratz a adăugat că rata dobânzii la 0%, un procent utilizat de bănci și alte entități pentru a măsura suma care urmează să fie percepută pentru un împrumut, servește drept catalizator al nebuniei DOGE sau Gamestop. Pe măsură ce investitorii caută cu disperare active capabile să le ofere randament.

Dogecoin are dezavantaje, deoarece o cantitate mare din oferta sa deține entități unice, a spus Novogratz. Adăugând că personal nu va cumpăra criptomoneda, el a recunoscut că aceasta poate oferi câștiguri frumoase:

„M-am înșelat în legătură cu DOGE. Le-am spus oamenilor din nou și din nou că nu aș tine-o mult, dar este aceeași energie.”

Coinbase Effect persistă și afectează Bitcoin (BTC)

Bitcoin s-a comportat ca un depozit de valori în ultimii 12 ani, a spus Novogratz.

Prețul BTC s-ar putea muta în jur de 50.000 USD, 55.000 USD și intervale mai mari la acest nivel într-o fază de consolidare.

Acesta se așteaptă ca Bitcoin să primească un impuls care să-l ajute să atingă un nou maxim istoric.


Accesează: