Nostradamus îl profețise tocmai pentru 2020 cel de-al Treilea Război Mondial, dar va fi oare mai mult decât o profeție din cauza relațiilor internaționale dificile pe axa Trump-Iran și Trump-China? Şi de ce ar exista un discursul „secret” al Reginei?

Acest lucru a fost confirmat de experții coroanei engleze, potrivit cărora regina Elisabeta a II- a are pregătit deja discursul pentru un posibil război mondial.

Pe 5 aprilie, Majestatea Sa a vorbit britanicilor  într-unul dintre rarele sale discursuri adresate națiunii . A fost  un mesaj de patru minute cu scopul de a-i liniști pe oameni cu privire la actuala situație de urgență din cauza coronavirusului și a insufla încredere și apropiere unii faţă de alţii.

Conform raportului tabloidului Express , experții sunt convinşi că Regentul a pregătit deja un nou discurs națiunii, în cazul izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial.

Speculatiile despre ce al de-al Treilea Razboi Mondial s-au inmulțit în ultimele zile

Zvonurile despre presupusa moarte a liderului nord-coreean Kim Jong-un, pe de o parte, și tensiunile dintre Statele Unite, China și Iran, din diferite motive, pe de altă parte, au crescut sansele unui  război mondial iminent.

În timp ce toate acestea se desfășoară, regina Elisabeta ar fi pregătit deja un discurs secret pentru momentul respectiv, informează ilgiornale. Mai mult, aşa ceva s-a mai întâmplat  în 1983, când  Elisabeta a II-a avea pregătit un discurs, în cazul unui război nuclear, niciodată rostit, dar făcut public în 2013 de Arhiva Națională Engleză, conform regulii de treizeci de ani. Iar acum, experții sunt convinşi că Majestatea Sa a pregătit deja un altul…