Evenimentul Zilei > Politica > Ce spune Eugen Tomac despre o posibila candidatură a lui Traian Băsescu la alegerile locale
Ce spune Eugen Tomac despre o posibila candidatură a lui Traian Băsescu la alegerile locale

Ce spune Eugen Tomac despre o posibila candidatură a lui Traian Băsescu la alegerile locale

Numele lui Traian Băsescu a fost vehiculat ca fiind un posibil candidat pentru Primăria Generală a Capitalei.
Preşedintele executiv al Mişcării Populare, Eugen Tomac, a declarat că "nu s-a discutat niciodată acest subiect" în cadrul partidului.
 
"Nu s-a discutat niciodata despre acest subiect la sedintele Miscarii Populare, pe noi ne intereseaza sa avem candidati in toate comunele, orasele, municipiile din tara, in mod clar in sectoarele din Bucuresti. In mod sigur cand vom discuta despre candidatura la Bucuresti vom analiza toate optiunile pe care le putem fructifica astfel incat Miscarea Populara sa reuseasca sa dea primarul general", a spus Tomac, într-un interviu acordat stiripesurse.ro
 
Preşedintele executiv al Mişcării Populare spune că partidul din care face parte mizează pe un scor de 15% la alegerile locale. 
 
"Daca ne vom mentine trendul  de la europarlamentare, va reaminstesc ca in Bucuresti Miscarea Populara a fost al doilea partid inaintea PNL, inaintea PDL. Deci un scor mediu de 15% pe care l-am scos la europarlamentare sunt convins ca-l putem obtine si la alegerile locale de anul viitor. Sigur ca tinta este mult mai mare, insa depinde de candidatii pe care-i vom propune. Deocamdata suntem in plina analiza, in mod sigur candidatii nostri in municipiile resedinta de judet vor obtine rezultate foarte bune, unii chiar vor ajunge primari", a mai spus Tomac.