Evenimentul ZileiSocialCe se întâmplă cu jandarmul care a căzut de pe cal? Șefii nu au fost deloc blânzi cu el! A fost măcel!

Ce se întâmplă cu jandarmul care a căzut de pe cal? Șefii nu au fost deloc blânzi cu el! A fost măcel!

Ce se întâmplă cu jandarmul care a căzut de pe cal? Șefii nu au fost deloc blânzi cu el! A fost măcel!
Parada de Ziua Națională a României a venit la pachet cu opinii negative și replici tăioase. Jandarmul care a căzut de pe cal înainte de defilare a fost aspru criticat de internauți. Șefii au luat atitudine, iar acesta a avut de suferit.

Parada de Ziua Națională a României este un subiect de discuție pentru majoritatea oamenilor. În timp ce unele persoane admiră ceremonia, altele critică dur organizarea.

Un jandarm a fost filmat căzând de pe cal în zona Piața Presei Libere, în timp ce se pregătea pentru defilare.Internauții l-au criticat aspru, iar o serie de glume au circulat pe internet. Șefii nu au fost foarte îngăduitori, iar acesta a trebuit să plătească scump pentru neatenție.

Imaginile cu jandarmul care încerca să se urce pe cal și cădea după câteva secunde au fost un subiect foarte ofertant în mediul online.

A intrat în mare bucluc

Superiorii au fost foarte dezamăgiți de fapta comisă de jandarm și au fost nevoiți să constituie o comisie de cercetare disciplinară, potrivit comunicatului emis de către Jandarmerie.

„Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare. De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB că parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi București, într-un comunicat.

Șefii au mai mărturisit că această faptă nu se iartă, mai ales în cea mai importantă zi pentru români.

”Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.”

Comunicatul integral:

„În legătură cu imaginile apărute în mediul online, în care un jandarm a fost surprins într-o situație reprobabilă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a avut loc în data de 1 decembrie, în zona Pieței Presei Libere.

Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare.

Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii., potrivit Click.


Accesează: