Ce se întâmplă acum cu soțul Danei Roba, după ce bărbatul a mutilat-o cu un ciocan și cine se ocupă de fetițele lor

Ce se întâmplă acum cu soțul Danei Roba, după ce bărbatul a mutilat-o cu un ciocan și cine se ocupă de fetițele lor Sursa: Dana Roba/ Instagram

Daniel Balaciu a decis în urmă cu o lună să-și mutileze soția, pe Dana Roba, lovind-o agresiv cu ciocanul în cap și cu picioarele. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost reținut imediat de autorități.

Între timp, Dana Roba a făcut zilele trecute primele declarații despre bătaia pe care a primit-o de la soțul ei, spunând că deși medicii nu i-au dat nicio șansă la viață, Dumnezeu a luptat pentru ea. Mai mult, deși se credea că Daniel Balaciu a acționat din gelozie, ea a declarat că nu și-a înșelat soțul niciodată și a fost o soție bună și dedicată.

Ce se întâmplă acum cu Daniel Balaciu, soțul Danei Roba

După actul violent comis asupra soției sale, Daniel Balaciu a informat autoritățile și a fost arestat. În prezent, se află în custodie preventivă și așteaptă procesul său.

Înainte de a se desfășura procesul, poliția are sarcina de a investiga cazul, iar acest lucru este facilitat acum că make-up artistul și-a revenit din comă și poate furniza informații relevante. Într-un interviu recent, ea a afirmat că Daniel Balaciu ar fi planificat în mod intenționat agresiunea, deoarece ea nu deținea un ciocan similar cu cel folosit în atac.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ceea ce le privește pe fiicele Danei Roba, acestea sunt în grija familiei ei în prezent. Până în acest moment, rudele au decis să nu le informeze pe micuțe despre ceea ce s-a întâmplat cu mama lor, deoarece își doresc să le protejeze și să le ofere un mediu sigur și liniștit.

Dana Roba acuză că soțul ei și-a premeditat fapta

Contrat spuselor make-up artistului, aflat în fața anchetatorilor, Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, alături de care are două fetițe mici, a declarat că femeia ar fi vrut să-l părăsească, iar el a vrut să-i bage mințile în cap.

Dana Roba și soțul ei erau despărțiți de mult timp, însă încă locuiau în aceeași casă. Bărbatul agresor a planificat totul. Mai întâi le-a dus pe cele două fetițe ale lor la bunici, apoi s-a întors acasă și s-a năpustit cu un ciocan asupra ei și a lovit-o cu atâta putere încât i-a spart cutia craniană. Speriat, tot el a sunat la poliție.