Cel mai recent sondaj de opinie plasează PSD pe un val de creștere chiar din opoziție, cu 32% încredere în rândul românilor, devansând partidele din coaliție. Însă ce șanse mai are proaspăt eliberatul Liviu Dragnea să revină în prim-planul scenei politice? Nucleul dur al nostalgicilor lui Dragnea îi mai pot oferi șanse de comeback politic.

Dragnea poate să-și facă o jucărie proprie

Sociologul Mirel Palada a explicat: În mințile românilor Dragnea există. E apreciat de manieră medie spre decentă ca nivel de încredere. Nu va fi niciodată primit în noul PSD. Structurile de putere actuale nu vor permite o întoarcere în partid. Niciunul din președinții PSD care au pierdut nu au reușit să mai preia puterea. Ei pot să își facă o jucărie proprie. Dragnea poate să-și facă un partid mic cu tentă suveranistă„.

 

Dragnea poate avea probleme la o zi după eliberare
Moderatorul a atras atenția că pentru PSD costurile lui Dragnea au fost foarte mari. Beneficiile ar fi în tabăra anti-PSD, a conchis Alecu Racoviceanu.

În opinia clujeanului Octavian Hoandră, e loc pentru un partid serios al fostului șef PSD, însă nu știu dacă Dragnea mai poate fi starul unui asemenea partid, el are o grămadă de chestiuni nasoale. Are probleme cu el însuși, cu arghirofilia.