Evenimentul Zilei > Horoscop > Ce mai fac cehii? Înjură OMS și dau cu piane în chinezi! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Ce mai fac cehii? Înjură OMS și dau cu piane în chinezi! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ce mai fac cehii? Înjură OMS și dau cu piane în chinezi! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Eşti adus în situaţia de a lua unele decizii importante. Eşti obligat şi asta nu îţi place deloc! Minte-te frumos că este în interesul tău şi a celor din jur! De fapt, poate aşa este...

Dar nu despre negri musulmani doream să vă povestesc ci despre slavii din Vest, despre cehi. După Polonia, din Cehia am cele mai multe informații, din surse de calitate.

Ce mai fac cehii? Înjură OMS și dau cu piane în chinezi!

Ramura cehă a OMS consideră că creșterea numărului de depistări pozitive Covid-19 este ”neliniștitoare”. Pe contul său Facebook, OMS recomandă creșterea capacității de urmărire electronică a persoanelor susceptibile de a fi infectate. Ministrul sănătății ceh a precizat, luni, că urmărirea persoanelor pe teritoriul Cehiei nu va fi efectuat decât în ”cazuri foarte serioase de Covid-19”. ”Nu suntem în ”1984” iar Gestapoul este mort de mult”. Vineri, guvernul va face public noua strategie față de creșterea cazurilor depistate de gripă chinezească. Primul ministru ceh, Andrej Babiš, a criticat cu hotărâre poziția OMS față de Cehia, pe contul său de Twitter, marți seară. ”Mai bine tăceau din gură!” urmate de emoticoane care în orice limbă înseamnă înjurături diplomatice. Apoi, după jumătate de oră, emoticoanele au dispărut!

Cehia are vreo treizeci de mii de depistați pozitiv cu Covid-19, dar doar 440 de decedați.

Luni au fost depistați 563 de noi cazuri și numărul pacienților spitalizați a crescut la 214, după declarația Ministrului Sănătății. Dulci copii, neica-nimeni pe lângă realizările guvernului din România! Bun, Cehia are vreo 11 milioane de locuitori, noi, efectiv vreo 18-19, inclusiv milionul de infectați care au venit din Occident și primiți cu brațele deschise de guvern și președenție. Sursă, Băse și el știe ce spune, are sursele lui. De aceea noi avem spre 100.000 de cazuri și aproape 4.000 de morți! Din cauza guvernului, nu a lui Băse!

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE