Evenimentul Zilei > Social > Eșec de proporții al Poliției. Ce făcea „cuțitarul” cu o oră înainte să atace două femei
Eșec de proporții al Poliției. Ce făcea „cuțitarul” cu o oră înainte să atace două femei

Eșec de proporții al Poliției. Ce făcea „cuțitarul” cu o oră înainte să atace două femei

Cetățeanul israelian care a atacat cu cuțitul două femei în București era deja în atenția Poliției.

După ce imaginile cu el au fost făcute publice, cineva l-a recunoscut și a povestit pe Facebook cum a sesizat la 112 că individul cu pricina se droghează în plină stradă, lângă scara unui bloc din zona Gheorghe Șincai. Totul s-a întâmplat cu numai o oră înainte de atacul asupra celor două femei.

Poliția Capitalei recunoaște că a fost sesizată prin apel la 112, dar susține că nu l-a mai găsit pe „cuțitar” la locul indicat prin telefon scrie G4Media.

Cu privire la mesajul apărut în spațiul virtual, în care sunt precizate aspecte referitoare la un bărbat «ce se injecta» în zona unui imobil din sectorul 4, facem următoarea precizare. În data de 16.12.2019, prin apel 112, la ora 11.33, o persoană (bărbat) a sesizat că a observat un tânăr cu o seringă în mână, în proximitatea scării unui imobil din zona Șincai, într-un gang, și a oferit și câteva detalii cu privire la acesta. Dispecerul a comunicat persoanei care a inițiat apelul că va fi trimis un echipaj pentru a verifica cele sesizate. La adresa indicată a fost direcționat un echipaj al Secției 14 Poliție, care a ajuns în câteva minute, dar care la sosire nu a depistat persoana ce făcea obiectul sesizării. Au fost efectuate verificări și căutări în apropierea imobilului, dar persoana în cauză nu a fost observată”, informează Poliția Capitalei.

Reținut ulterior după ce a atacat cu cuțitul două femei, israelianul a fost testat, verificarea stabilind că el consumase droguri.