Ce FACE Elena Udrea pentru SUSȚINEREA finului ei, Adrian Gurzău, acuzat de trafic de influență
- Ana Petrescu
- 7 octombrie 2016, 16:32
Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, la Cluj, întrebată dacă se se roagă pentru finul său Adrian Gurzău, că "întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme", scrie Agerpres.
Udrea a spus că "rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuţi".
"Întotdeauna trebuie să te rogi pentru oamenii care au probleme. Nu noi suntem cei care trebuie să judecăm, ci Dumnezeu. Sigur, nu vorbesc de judecata pe care are în faţa instanţelor de judecată. Dar nici într-un caz nu suntem noi cei care trebuie să judecăm păcatele cuiva sau greşelile cuiva. Eu cred că fiecare dintre noi le avem pe ale noastre, de aceea mă rog pentru toţi cei care sunt în dificultate. Astăzi este şi zi de vineri, este zi de post; eu zic că ar fi bine să ne găsim fiecare un motiv sau o persoană pentru care să ne rugăm. Se spune că rugăciunea pentru altcineva este mult mai puternică decât cea pentru tine însuţi", a declarat Elena Udrea.
Ea s-a referit şi la situaţia sa, pe care a catalogat-o drept "complicată".
"Situaţia mea este deja complicată, nu are cum să se complice mai mult. Ştiţi cum se spune: dacă Dumnezeu este cu noi, cine poate să fie împotriva noastră? Adevărul întotdeauna iese la iveală, indiferent cât de puternici şi cât de mulţi sunt cei care ar vrea să-l ascundă. Ca urmare, nu am absolut nici o îngrijorare legat de situaţia mea. Una este aspectul juridic, unde eu am posibilitatea să mă apăr, şi alta este convingerea mea fermă pe care o am că lucrurile nu pot fi decât în sensul adevărului şi al binelui", a adăugat Elena Udrea.
Deputata Elena Udrea şi-a început, vineri, cursurile de masterat la Facultatea de teologie ortodoxă din Cluj şi a spus că a avut emoţii ca acum 20 de ani, când era studentă.
Deputatul Adrian Gurzău va fi cercetat în libertate sub control judiciar, în dosarul în care procurorii DNA îl acuză de trafic de influenţă, potrivit unei decizii, de vineri, a ÎCCJ care a respins cererea DNA de arestare preventivă. Decizia magistraților nu este definitivă şi poate fi contestată.