Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ce combinaţii, ce dezvăluiri! „TerraMar” deţinută de Epstein și Maxwell duce la Clinton și Rothschild
Ce combinaţii, ce dezvăluiri! „TerraMar” deţinută de Epstein și Maxwell duce la Clinton și Rothschild

Ce combinaţii, ce dezvăluiri! „TerraMar” deţinută de Epstein și Maxwell duce la Clinton și Rothschild

Jeffrey Epstein și Ghisliane Maxwell au condus o companie misterioasă numită TerraMar, care a împins Națiunile Unite să emită pașapoarte maritime.

Ghislaine Maxwell este cu mult deasupra elitelor

După moartea tatălui ei, Robert Maxwell, în 1991, Ghislaine s-a mutat într-o proprietate din Manhattan, deținută de Lynn Foreseter de Rothschild, al cărei soț este megabancherul britanic Evelyn Robert de Rothschild. Proprietatea este, de asemenea, listată ca sediu pentru TerraMar.
TerraMar este o companie non-profit pe care Ghislaine Maxwell a creat-o în 2012. Jeffrey Epstein și alți finanțatori de nivel înalt au finanțat compania.

Compania s-a descris ca fiind un grup de conservare a oceanelor (!) dar s-a închis din cauza acuzaţiilor aduse lui Epstein. La doar șase zile de la arestarea lui Jeffrey Epstein, compania și-a anunțat închiderea definitivă. TerraMar nu a durat mult, dar în scurta sa viață a fost plină de activități suspecte.

Compania a primit sprijin imediat de la organizații globale, inclusiv Fundația Clinton

Maxwell a participat la multe întâlniri ale Organizației Națiunilor Unite (ONU) și chiar a vorbit consiliului de administrație ca fondator al TerraMar. Ghislaine și un alt bărbat din consiliul de administrație al companiei, Scott Borgerson, au vorbit la Washington DC în cadrul unui eveniment special sponsorizat de Consiliul pentru relații externe.

Ghislaine Maxwell are 7 frați. Două dintre surori, gemene, Christine și Isabelle Maxwell, au, de asemenea, un rol important de sprijin în guvernul Statelor Unite. Se suspectează că au și legături cu Mossadul. Dinastia familiei lui Robert Maxwell, care era un imperiu media  pare să aibă oameni peste tot.

Isabelle și Christine Maxwell

Cele două surori gemene se află în spatele diverselor acorduri de software în toate bazele de date de informații ale CIA, DIA și DEA. Numele iniţial era Magellan, dar ulterior a fost cumpărat și redenumit Excite. Au creat un software folosit pentru identificarea spălării banilor și traficului de persoane.  Software-ul avea rolul de a prelua date în format multiplu care se conectau la Centrul Național de Luptă împotriva Terorismului apoi se comparau cu datele din Departamentul Securității Interne, CIA, NSA și Pentagonul.

După aventura Magellan, Isabel a devenit CEO la Commtouch – o companie de mesagerie de înaltă tehnologie cu sediul în Israel

Ea a rămas implicată în lumea dezvoltării de software. Commtouch a căutat-o ​​pe Isabel pentru a dezvolta tehnologie în Israel, potrivit relatărilor companiei. Isabel a descris compania în acești termeni: „Este coezivă, inovatoare, disciplinată”.

Publicul a reacţionat împotriva procurorilor care au amânat să o rețină pe Maxwell mai devreme. Ilegalităţile lui Maxwell sunt bine cunoscute publicului, dar nimeni nu a reacţionat.

Din acest motiv, se pare, că Geoffrey Berman a fost concediat definitiv de procurorul general Bill Barr. Se crede că Berman ar fi  protejat-o Maxwell și a încetinit dosarul Epstein. Geoffrey Steven Berman este un avocat american care a ocupat funcția de avocat al Statelor Unite pentru districtul sudic din New York din 2018 până în 2020 când a fost concediat.

Reamintim că Epstein s-a sinucis în august 2019. Moartea sa a fost extrem de suspectă. Mulți susțin că a fost ucis pentru a-i proteja pe cei care au fost implicaţi în afacerile sale murdare. Celula în care se afla avea camere de securitate defecte (!), iar paznicii au neglijat să-l monitorizeze în acea noapte ccând a fost găsit spânzurat în celulă.

Lynn Forester de Rothschild nu a răspuns nici acum  solicitării făcută de  Business Insider pentru a comenta despre aceste dezvăluiri.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: EVZ Special, International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: