Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce amendă pentru parcare ilegală a primit proprietarul unui Bugatti Veyron, în valoare de 1,5 milioane de euro
Ce amendă pentru parcare ilegală a primit proprietarul unui Bugatti Veyron, în valoare de 1,5 milioane de euro

Ce amendă pentru parcare ilegală a primit proprietarul unui Bugatti Veyron, în valoare de 1,5 milioane de euro

Pe una dintre străzile centrale din oraşul britanic Manchester, trecătorii au putut admira un model rar de Bugatti Veyron, o maşină a cărui valoare ajunge la peste 1,5 milioane de euro. Mulţi dintre ei s-au amuzat în momentul în care au observat un poliţist rutier care completa tichetul pentru amendă ilegală.

Proprietarul autoturismului exclusivist a fost amendat cu 60 de dolari pentru că şi-a parcat autoturismul de lux într-un loc nepermis.
"Sunt sigur că proprietarul acestei maşini îşi va permite să achite amenda pe care a primit-o", a precizat unul dintre trecători, care s-a oprit să facă o fotografie autoturismului pe care, altfel, l-ar putea admira numai la o expoziţie auto.
Autoturismul Bugatti Veyron a fost lansat în 2005, iar versiunea Super Sport este cea mai rapidă maşină de serie din lume – 434 km/h. Ajunge la 100 de kilometri la oră în doar 2,5 secunde. Maşina excentrică are un motorul W16 de 8,0 litri şi patru sisteme turbo, care produce în total 1.001 de cai putere. 

Primul model Bugatti Veyron din România a ajuns în 2009, în proprietatea fiului cel mai mare al omului de afaceri Costel Căşuneanu.
<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/LO0PgyPWE3o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: