Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a făcut această capră s-a aflat în toată lumea. Alertă într-un birou guvernamental
Ce a făcut această capră s-a aflat în toată lumea. Alertă într-un birou guvernamental

Ce a făcut această capră s-a aflat în toată lumea. Alertă într-un birou guvernamental

O capră a devenit vedetă în India după ce a intrat într-un birou guvernamental din orașul Kapur și a furat documente. Curiozitatea rumegătoarei paricopitate a generat alerta în rândul angajaților, care s-au temut că din birou au dispărut acte oficiale foarte importante.

n cele din urmă, când capra a fost prinsă, s-a constatat că nu rumegase decât niște documente vechi. Cumva, imaginile cu urmărirea caprei au ajuns pe Internet și au fost preluate inclusiv în presa internațională.

Jurnaliștii britanici de la independent.co.uk au notat că documentele furate de capră au fost mestecate în proporție de 50%. Conform jurnaliștilor din India, Incidentul a fost înregistrat miercuri, în biroul secretarului Panchayat, din blocul

Potrivit Times of India, capra n-a avut nevoie decât de câteva minute după ce a reușit să intre într-o cameră goală din biroul guvernamental. Când a ieșit, angajații au văzut-o cu hârtiile în gură și așa a început alerta.

„Arrey yar tu de!″ (n.r. – Dă-ne actele!) Aceasta a fost rugămintea adresată caprei de unul dintre angajați. La final, Manulal Yadav (angajat al biroului guvernamental) a declarat că acea capră a furat doar hârtii vechi, nu documente oficiale, cum s-a speculat ulterior.

A fost panică printre angajații biroului guvernamental

foto: commons.wikimedia.org

„Capra a fugit cu hârtii vechi de la o cantină din apropierea biroului, nu cu documentele oficiale″, a declarat dl Yadav, conform jurnaliștilor de la agenția de știri ANI. El a adăugat că animalul a reușit să fugă cu hârtiile deoarece angajații stăteau în fața biroului și nu au fost atenți.

Altfel, amintim că în zodiacul indian, cei născuți în zodia Capră este un optimist convins. În general, ei sunt persoane energice și temperamentale. Conform eastrolog.ro, o persoană din zodia Capră este foarte inteligenă, dar uneori entuziasmul și nerăbdarea o fac să se avânte în prea multe activități simultan.

Prin urmare, multe dintre acestea rămân nefinalizate. În viața sentimentala, cei din zodia Capră nu sunt deloc grăbiți. Știu să aștepte și să-și aleagă cu răbdare partenerul cel mai potrivit.