CAZUL "NEAMŢ": Interlopul Dumitru Mironescu, operat după ce a fost bătut la Bacău

CAZUL "NEAMŢ": Interlopul Dumitru Mironescu, operat după ce a fost bătut la Bacău

Interlopul pietrean Dumitru "Puiu" Mironescu (37 de ani), cercetat în cazul asasinării lui Gheorghe Mararu, a fost adus la Iaşi pentru a fi operat, după ce a fost bătut crunt luni seara la Bacău.

Tânărul are multiple leziuni la cap, mâini şi picioare şi va trece, cel mai probabil, prin două operaţii. Ieri noapte, Mironescu a fost transferat de la spitalul din Bacău la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi apoi dus la Spitalul "Sf. Ioan", unde a rămas internat la Secţia de Ortopedie. "La internare prezenta un traumatism cranio - cerebral, fractură temporo – parietală stânga cu tasare, contuzie cerebrală hemoragică, fracturi la mâini şi picioare. Are în total 12 diagnostice şi în zilele următoare va fi supus unei operaţii complexe, care ar putea dura în jur de nouă ore", a precizat medicul Paul Sârbu, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Ioan" Iaşi. Tânărul va fi operat şi la cap, la Spitalul de Neurochirurgie. Dumitru Mironescu ar putea fi victima unei răzbunări, fiind bănuit că s-ar afla în spatele asasinatului care a avut loc pe 14 noiembrie 2010 într-o cafenea din Piatra Neamţ. Mironescu ar fi fost cel care i-a dat lui Cristian Chilat pistolul cu care acesta l-ar fi împuşcat pe Gheorghe Mararu. Luni seara, Mironescu a fost victima unui accident rutier urmat de o agresiune. Mironescu a fost atacat de patru tineri care i-au acroşat din lateral maşina şi care au sărit pe el cu bâtele. Interlopul pietrean se afla în compania prietenei sale care a fost rănită uşor. Cei doi ar fi fost scoşi din mâinile agresorilor de investigatorii care îi filau şi au ajuns la spitalul din Bacău.

La o zi după internare, din pricina leziunilor severe, Dumitru Mironescu a fost transferat la Iaşi pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ne puteți urmări și pe Google News