Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal văzut de un important magistrat. „Imbecilitatea, incompetenţa şi impotenţa Statului ni s-au dezvăluit în toată splendoarea”
Cazul Caracal văzut de un important magistrat. „Imbecilitatea, incompetenţa şi impotenţa Statului ni s-au dezvăluit în toată splendoarea”

Cazul Caracal văzut de un important magistrat. „Imbecilitatea, incompetenţa şi impotenţa Statului ni s-au dezvăluit în toată splendoarea”

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care atacă unele instituţii ce s-au implicat în cazul tragediei din Caracal.

Magistratul a spus că statul român şi-a dovedit incompetenţa în acest caz, iar singurii care s-au implicat cu adevărat au fost jurnaliştii care au pus presiune pe oamenii legii

„In isteria generalizata din ultimele zile, in care imbecilitatea, incompetenta si impotenta Statului ni s-au dezvaluit in toata splendoarea, ziaristii onesti si devotati profesiei sunt singurii care au aratat ca le pasa.
Alergand ca nebunii pe coclauri, prin praf si caldura, cautand probe sau indicii, scormonind dupa adevar, sunt singurii care au conferit o aparenta de Stat caruia ii pasa tribului dezagregat, decapitat si dezorientat care este azi Romania.
Au facut treaba celor platiti de voi (unii regeste), a celor care ar trebui sa va apere si sa aplice o lege pe care, iata, nici macar nu au citit-o.

Cand ultimul ziarist onest va obosi si va renunta, atunci Intunericul deplin se va lasa peste Absurdistan.”, scrie Adriana Stoicescu pe Facebook