Până în momentul în care Luiza s-a urcat în mașină lui Gheorghe Dincă, adolescenta a fost filmată pas cu pas de camerele de supraveghere de pe stradă. Imaginile surprind și o femeie îmbrăcată în roșu, femeie despre care mama Luizei crede că are legătură cu dispariția fiicei sale.

De la bancomatul de unde a scos bani și până la locul de unde îa încercat să își găsească o mașină cu care să ajungă acasă, tânăra a fost filmată încontinuu. În imagini se vede și mașina lui Gheorghe Dincă, dar și misterioasa femeie în roșu.

Mama Luizei cere ca femeia care apare pe filmare să fie identificată și audiata pentru că ar putea fi un complice al lui Dincă.
”Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităţilor să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnului procuror Vasilescu, dânsul mi-a zis că nu poate, că e o femeie oarecare. Rog autorităţile, cer în regim de urgență, vreau să văd cine e acea doamnă. Trebuie să o căutam pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și mă gândesc că femeia aia i-a dat un pont domnului Dincă”, a declarat mama Luizei, citată de România TV.