Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal ia o nouă turnură. Totul depinde de soarta lui Dincă
Cazul Caracal ia o nouă turnură. Totul depinde de soarta lui Dincă

Cazul Caracal ia o nouă turnură. Totul depinde de soarta lui Dincă

Vineri, înainte de ajunge la întrevederea de la Palatul Cotroceni, mama și bunicul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă a făcut o serie de precizări despre situația cazului Caracal.

Mama Luizei a declarat că în funcție de cum va decurge ancheta și de ce sa va întâmpla cu Dincă, este hotărâtă să prezinte cazul forurilor din UE.

„Am foarte multe, vreau sa primesc răspuns. Am foarte multe, vreau să primesc răspuns. Am foarte multe, vreau să primesc răspuns. Adevărul nu este cel scris in dosar. Asta o să lupt. Indiferent de situație voi lupta. Vreau sa aflu ce s a întâmplat cu Luiza. Cine sunt acele persoane care au luat-o. Am luat o decizie. Depinde de ce se va întâmpla cu Dincă, de răspunsul dat de dumnealor. După o sa iau o decizie și o sa merg mai departe (n.red – Nr – Forurile Europene)”, a declarat mama Luizei Melencu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.