Evenimentul ZileiActualitateCazul Caracal. Filmulețul deținut de Cumpănașu poate schimba tot. A răbufnit în direct

Cazul Caracal. Filmulețul deținut de Cumpănașu poate schimba tot. A răbufnit în direct

Cazul Caracal. Filmulețul deținut de Cumpănașu poate schimba tot. A răbufnit în direct
Avocatul Tonel Pop pune tunurile pe Alexandru Cumpănașu în chestiunea controversatului film cu Luiza Melencu.

După ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că Luiza Melencu este în viață și are o înregistrare video care demonstrează acest lucru, avocatul Tonel Pop anunță că va trimite o solicitare la DIICOT, cerând să vizioneze întrega filmare!

Tonel Pop își exprimă nedumerirea cum procurorii DIICOT nu investighează această nouă pistă. „DIICOT-ul a făcut o corespondență cu Italia. A dat și un comunicat. Trebuie să vedem și această pistă. Trebuie să vedem filmulețul neprelucrat. O să trimit o cerere în acest sens la DIICOT. Nu știu cum o să reacționeze. Nu știu de ce domnul Cumpănașu nu pune la dispoziție filmulețul. De ce nu merge la DIICOT cu filmarea. DIICOT-ul deja este la curent, din moment ce a dat un comunicat”, a declarat Tonel Pop.

Avocatul familiei Melencu vrea ca procurorii să ducă investigația în Italia, acolo unde indiciile arată că Luiza ar putea fi în viață, informează Antena 3: „Următorul pas este să invetigheze. Ei trebuie să meargă pe fir și să vadă dacă nu cumva este ceva adevărat. Datele arată că aceste informații ar avea un anumit interes”.


Accesează: