Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Filmulețul deținut de Cumpănașu poate schimba tot. A răbufnit în direct
Cazul Caracal. Filmulețul deținut de Cumpănașu poate schimba tot. A răbufnit în direct

Cazul Caracal. Filmulețul deținut de Cumpănașu poate schimba tot. A răbufnit în direct

Avocatul Tonel Pop pune tunurile pe Alexandru Cumpănașu în chestiunea controversatului film cu Luiza Melencu.

După ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că Luiza Melencu este în viață și are o înregistrare video care demonstrează acest lucru, avocatul Tonel Pop anunță că va trimite o solicitare la DIICOT, cerând să vizioneze întrega filmare!

Tonel Pop își exprimă nedumerirea cum procurorii DIICOT nu investighează această nouă pistă. „DIICOT-ul a făcut o corespondență cu Italia. A dat și un comunicat. Trebuie să vedem și această pistă. Trebuie să vedem filmulețul neprelucrat. O să trimit o cerere în acest sens la DIICOT. Nu știu cum o să reacționeze. Nu știu de ce domnul Cumpănașu nu pune la dispoziție filmulețul. De ce nu merge la DIICOT cu filmarea. DIICOT-ul deja este la curent, din moment ce a dat un comunicat”, a declarat Tonel Pop.

Avocatul familiei Melencu vrea ca procurorii să ducă investigația în Italia, acolo unde indiciile arată că Luiza ar putea fi în viață, informează Antena 3: „Următorul pas este să invetigheze. Ei trebuie să meargă pe fir și să vadă dacă nu cumva este ceva adevărat. Datele arată că aceste informații ar avea un anumit interes”.