Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant. Și-a ucis familia, apoi s-a sinucis. Totul a plecat de la un certificat de vaccinare falsificat
Caz șocant. Și-a ucis familia, apoi s-a sinucis. Totul a plecat de la un certificat de vaccinare falsificat

Caz șocant. Și-a ucis familia, apoi s-a sinucis. Totul a plecat de la un certificat de vaccinare falsificat

Un bărbat din Germania și-a ucis soția și cei trei copii mici, după care si-a pus capăt zilelor. Acesta a comis teribilele fapte de teamă că se va afla că a falsificat un certificat de vaccinare și îi era frică că îi vor fi luați copiii atunci când falsul va fi descoperit.

Anchetatorii nu mai au dubii, în urma tragediei petrecute. Ei au concluzionat, în urma autopsiilor efectuate că bărbatul este criminalul. În plus nici o altă persoană nu a participat la abominabilul masacru.

Astfel, tatăl, Devid R. s-ar fi temut să nu fie arestat și să-i fie instituționalizați copiii se arată în scrisoarea sa de adio.

Poliția a găsit, zilele trecute, doi adulți, ambii în vârstă de 40 de ani, și trei copii de patru, opt și zece ani, morți din cauza rănilor provocate de gloanțe în casa familiei din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin.

Caz macabru plecat de la un certificat de vaccinare falsificat

Într-un bilet de adio găsit de poliție, bărbatul a declarat că a falsificat un certificat de vaccinare pentru soția sa. Angajatorul ei a aflat, ceea ce a determinat cuplul să se teamă că vor fi arestați și își vor pierde copiii, a declarat procurorul Gernot Bantleon pentru Reuters.

Poliția a fost chemată la casă după ce a fost alertată de martori care au văzut cadavre în casă, au declarat sâmbătă poliția și procurorii.

Cazul macabru vine în contextul în care Germania a înăsprit restricțiile pentru a încerca să oprească un al patrulea val al pandemiei de Covid-19. Începând de luna trecută, angajații au fost obligați să demonstreze că sunt vaccinați, trecuți prin boală sau să prezinte rezultatul negativ al unui test COVID-19.

Săptămâna trecută, autoritățile germane au convenit să interzică accesul persoanelor nevaccinate în toate afacerile, cu excepția celor mai esențiale, cum ar fi magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile, și intenționează, de asemenea, să facă vaccinarea obligatorie pentru anumite locuri de muncă.

Măsuri drastice anti-COVID în Germania

În ultima perioadă măsurile anti-COVID s-au intensificat în Germania în încercarea de a opri al patrulea val al pandemiei de coronavirus.

Acum, angajaților li s-a impus să dovedească faptul că sunt vaccinați sau că au trecut prin boală sau au fost testați negativ pentru COVID-19.

Săptămâna trecută, autoritățile germane au fost de acord să restricționeze accesul persoanelor care nu sunt vaccinate la toate activitățile comerciale, cu excepția celor esențiale, precum magazinele alimentare, farmaciile și brutăriile, și plănuiesc.

Mai mult, autoritățile germane se gândesc să impună vaccinarea obligatorie pentru persoanele care ocupă anumite locuri de muncă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: