Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant în învățământ. Profesor judecat pentru canibalism. Și-a cunoscut victima pe internet
Caz șocant în învățământ. Profesor judecat pentru canibalism. Și-a cunoscut victima pe internet

Caz șocant în învățământ. Profesor judecat pentru canibalism. Și-a cunoscut victima pe internet

Un profesor german, suspectat că a ucis și a mâncat bucăți din corpul unui bărbat, este judecat în Germania, la Berlin.

Procesul bărbatului acuzat de canibalism a început în această săptămână la Berlin, după un an de la comiterea crimei. Suspectul, un profesor de 41 de ani, este acuzat că și-a ucis victima, de 43 de ani pentru propria satisfacție sexuală. Procesul, care are loc la o instanță de stat din Berlin, este de așteptat să dureze până la jumătatea lunii octombrie.

Cazul de canibalism s-a petrecut în Germania, în Berlin, în luna septembrie a anului trecut. Crima a fost descoperită de polițiști, după aproximativ două luni de cercetări, când au descoperit bucăți din cadavru și oase, într-o pădure de la marginea capitalei Berlin.

Criminalul și-a cunoscut victima pe chat

Potrivit anchetatorilor, profesorul acuzat de crimă ar fi vizitat mai multe „camere de chat”, pe un site de socializare, și astfel și-ar fi întâlnit victima, Stefan, un mecanic în vârstă de 43 de ani. El i-a dat întâlnire, , iar de la acel moment nimeni nu a mai văzut-o în viață.

Profesorul a fost acuzat că l-a ucis pe bărbat pentru propria lui satisfacție sexuală, procurorii precizând că nu există indicii că victima ar fi fost de acord să fie ucisă. În plus, suspectul este acuzat de canibalism, anchetatorii având indicii că acesta ar fi mâncat mai multe bucăți din carnea victimei.

După crimă, el ar fi tranșat cadavrul în apartamentul său din cartierul Berlin-Pankow și apoi a împrăștiat bucăți din corp în diferite cartiere ale orașului.

Victima, ucisă de un canibal

Mecanicul a fost dat dispărut, iar polițiștii l-au căutat timp de mai multe săptămâni, până când au fost descoperite resturi de oase într-o pădure din nordul Berlinului. Polițiștii au apelat la serviciile câinilor dresați și, astfel, au ajuns la principalul suspect.

Un polițist a declarat pentru presa germane că unele oase erau complet lipsite de carne, iar acest lucru, precum și alte indicii, i-au făcut pe anchetatori să suspecteze că victima, Ștefan, ar fi fost victima unui cannibal.

Presa germană a comparat cazul cel al lui Armin Meiwes, un canibal german încarcerat pe viață în anul 2006. Meiwes și-a cunoscut victima pe internet, într-o cameră de chat destinată celor interesați de canibalism. Canibalul a filmat momentul în care și-a ucis victima, tot un bărbat de 43 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: