Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz scandalos: Vânzătoare de ghiocei încătușată în stradă de polițiști, în sectorul 1
Caz scandalos: Vânzătoare de ghiocei încătușată în stradă de polițiști, în sectorul 1

Caz scandalos: Vânzătoare de ghiocei încătușată în stradă de polițiști, în sectorul 1

Caz scandalos: o vânzătoare de ghiocei a fost încătușată în plină stradă. Femeia a refuzat să se legitimeze și a încercat să fugă. Agentul de poliție a dat dovadă de mult zel în aplicarea legii.

Vânzătoare încătușată în stradă! O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată de polițiști în stradă! Femeia a refuzat să se legitimeze, iar oamenii legii i-au pus cătușele și au dus-o la secția de poliție. Aici a fost amendată cu suma de 500 de lei.  Totul s-a întâmplat în Sectorul 1 al Capitalei, relatează România TV.

Vânzătoare încătușată în stradă!  Agentul de poliție este foarte drastic în aplicarea legii

Vineri după-amiază, pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care se vede cum un agent de poliție reușește, cu dificultate, să încătușeze o vânzătoare de ghiocei pe stradă. Agentul pare însă destul de sever în aplicarea legii.

„La 30 ianuarie, a.c., în jurul orelor 17:00, un echipaj al Secției 2 Poliție a observat, în trafic, pe raza Sectorului 1, mai exact în apropierea DN1, o tânără care apela la mila publicului. Polițiștii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Un polițist a plecat în urmărirea acesteia, a reușit să o prindă la câteva străzi distanță de la locul unde aceasta apela la mila publicului. Femeia a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condusă la sediul subunității unde a fost amendată cu 500 de lei”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Vânzătoarea în vârstă de 21 de ani a fost amendată cu suma de 500 de lei. Ea are termen de 15 zile pentru a plăti jumătate din minimul amenzii. A fost declanșată o anchetă pentru a verifica dacă s-a intervenit conform protocolului în acest incident.

O tânără de 22 ani a bătut 9 polițiști și agenți de pază

În septembrie 2020, o tânără de 22 de ani a agresat 9 polițiști și agenți de pază, în Constanța. Imaginile surprinse într-o secție de poliție au arătat că tânăra a continuat să aibă un comportament agresiv față de polițiști și după ce a fost reținută. Scandalul inițial a început într-un barm unde fata a atacat doi angajați. Depășiți de situație, ei au chemat în ajutor 3 agenți de pază. Au fost chemați polițiștii locali, apoi cei naționali. Toți au încasat, pe rând, loviturile tinerei recalcitrante.