Evenimentul Zilei > Actualitate > Conflict violent în Dolj. Polițist agresat în timp ce încerca să aplaneze un scandal
Conflict violent în Dolj. Polițist agresat în timp ce încerca să aplaneze un scandal

Conflict violent în Dolj. Polițist agresat în timp ce încerca să aplaneze un scandal

Surse din Poliția Română au transmis că în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fii și nepoții săi i-au spart geamurile de la doua autoturisme.

Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor. Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mana, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.

La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanata, persoanele implicate fiind conduse la politie. A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, iar in prezent sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.