Evenimentul Zilei > Social > Caz dramatic în Timișoara! O fetiță a fost abuzată de părinții ei timp de șase ani
Caz dramatic în Timișoara! O fetiță a fost abuzată de părinții ei timp de șase ani

Caz dramatic în Timișoara! O fetiță a fost abuzată de părinții ei timp de șase ani

Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 43 și 37 ani, au fost reținuți, astăzi, fiind acuzați că în ultimii șase ani, și-au abuzat fetița, acum în vârstă de 13 ani.

Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 43 și 37 ani, au fost reținuți, astăzi, fiind acuzați că în ultimii șase ani, și-au abuzat sexual fetița acum în vârstă de 13 ani.

Totul a început după ce victima s-a dus la DGASPC Timiș și a povestit coșmarul prin care trece, fiind făcută o plângere penală. Investigațiile polițiștilor de la Serviciul de investigații criminale din cadrul

Poliției Timiș au scos la iveală faptul că fata a fost abuzată sexual prima dată la vârsta de șapte ani, atât de tată, cât și de mamă. Profitând de imposibilitatea fetiței de a se apăra, părinții au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, orale și anale, în repetate rânduri. Mama fetei a participat activ la abuzurile soțului, atunci când nu privea cum propria fiică este exploatată sexual.

Polițiștii au făcut, astăzi, o percheziție la domiciliul celor doi soți care sunt acuzați viol în formă continuată, instigare la agresiune sexuală, corupere sexuală, rele tratamente aplicate minorului. Aceștia urmează să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: