Cătălin Scărlătescu vine în ajutorul femeilor care nu vor să stea în bucătărie. Cât costă o porție de sarmale în restaurantul celebrului chef

Sursa foto: Chef Catalin Scarlatescu / Facebook

Cătălin Scărlătescu vine în ajutorul femeilor care nu vor să stea în bucătărie sau care nu au suficient timp pentru a prepara bucatele pentru masa de Paște. Ele pot alege preparatele făcute chiar de celebrul chef. Cât costă o porție de sarmale și un cozonac pufos preparate de acesta?

Paștele se apropie cu pași repezi, iar gospodinele au început deja să se gândească la preparatele pe care le vor pune pe masă în Sfânta Zi de sărbătoare. Dacă unele femei iubesc să pregătească mâncarea pentru cei dragi, unele nu sunt atât de dornice să petreacă timpul în bucătărie sau timpul nu le permite.

Cătălin Scărlătescu vine în ajutorul acestora și le pune la dispoziție preparate tradiționale, care de care mai gustoase. El este considerat unul dintre cei mai buni bucătari din România, iar lumea din jur îl simpatizează. Persoanele care vor să aibă pe masa de Paște bucate preparate de chef, trebuie să scoată din buzunare o sumă destul de piperată.

Cheful și-a deschis propriul său restaurant, însă colaborează și cu alte bucătării. Cei care vor să pună pe masă bucate preparate chiar de Cătălin Scărlătescu pot alege sarmalele și cozonacul. O porție de 13 sarmale pregătite de celebrul chef costă 70 de lei, iar prețul unui cozonac pufos, abia scos din cuptor, este de 96 de lei.

Cătălin Scărlătescu vrea să își extindă afacerea

În vara lui 2022, celebrul chef și-a văzut unul dintre cele mai mari vise împlinit. El a reușit să își deschidă propriul restaurant, iar afacerea este una prosperă. Numărul mare de clienți îl fac pe Cătălin Scărlătescu să aibă planuri mari de viitor, dorind chiar să își extindă afacerea.

„Nu m-am decis dacă acest prim restaurant va face sau nu parte dintr-un lanț, fie el regional sau mai mare, sau va fi nu doar primul, ci și unicul meu restaurant. Nici asupra acestei decizii nu m-am hotărât încă. Voi mai analiza chestiunea, probabil în următoarele luni, dacă nu cumva chiar ani.

Însă lumea va trebui să știe că acesta este restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Fiindcă de-a lungul timpului mi-am asociat figura și cu alte restaurante sau am gătit acolo și vestea s-a dus repede prin lume. De data asta va fi altfel”, declara Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.ro.