”Andreea Pora a fost făcută troacă de porci la tv de niște unii angajați la Felix (la pachet, și alți jurnaliști “băsiști”). De departe, însă, cel mai josnic atac a fost la Pora. Firesc, au fost proteste la adresa acestei mîrlănii a angajaților lui Felix. Nefiresc a fost că la proteste nu s-au solidarizat mai mulți cetățeni, dar asta e altă discuție”, a scris Pirsăcariu pe blog.

Redăm mai jos și restul textului:

Dar cel mai nefiresc li s-a părut unora că ditamai organizația Active Watch, de promovare și apărare a drepturilor (și obligațiilor) presei, nu a avut nimic de spus. Cei surprinși de tăcerea Active Watch au remarcat și muțenia lui Mircea Toma, guru-ul Active Watch, degrabă vărsătoriu de comunicate de presă și declarații publice cu alte ocazii.

Ca să fiu complet sincer cu voi, eu n-am fost deloc surprins.

Nu mai comunic cu Toma de niște ani, de cînd a încercat să mă convingă că Victor Alistar, șefulețul aripii române a Transparency International, este pur și neprihănit. Mai mult, Toma nu încerca să mă convingă doar pe mine că Alistar e curat ca lacrima, dar mai și scria texte de opinie în care făcea niște giumbușlucuri logice ciudate, doar-doar l-o scoate pe Alistar nevinovat din ghearele Agenției Naționale de Integritate. În cele din urmă, Alistar a primit ce merita: declarat incompatibil de ANI, a ratat și numirea în Consiliul Superior al Magistraturii (din partea societății civile), și funcția de ministru delegat în Guvernul Victor Ponta 1. Se consolează, însă, cu prezența aproape zilnică la antenele lui Felix. Dar Mircea Toma îl iubește în continuare pe Alistar și nu are nici o problemă nici cu dosarul de incompatibilitate al lui Alistar, nici cu prietenia acestuia cu Ponta ori cu Felix. QED.

Active Watch face și o grămadă de lucruri bune, catre merită apreciate. Am și prieteni la Active Watch, oameni onești și rezonabili. Mircea Toma nu e printre ei.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • RESPECT! Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în programul de transplant
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • UPDATE. Peste 400 de jurnalişti PROTESTEAZĂ faţă de PRACTICILE DEGRADANTE DIN PRESĂ. Andrei Pleşu, printre semnatari

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • AROGANŢĂ şi TUPEU. LUXUL și OPULENȚA clanului de ROMI care a LINȘAT cu BÂTELE un tânăr în PLINĂ STRADĂ | GALERIE FOTO
  • IMAGINI RARE cu explozia navetei Challenger| GALERIE FOTO
  • Vedetă depăşită în celebritate de PRIETENA-stripperiţă cu FUNDUL mare. E acuzata că l-a photoshopat / GALERIE FOTO