Cătălin Drulă, atacat în interiorul partidului: „Nu se poate să îi copiem pe Dragnea şi pe Dăncilă”

Cătălin Drulă, atacat în interiorul partidului: „Nu se poate să îi copiem pe Dragnea şi pe Dăncilă” Cătălin Drulă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Cătălin Drulă a fost atacat de colegi, mai exact de Vlad Gheorghe, care-i reproșează că a ajuns să se comporte ca Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Cătălin Drulă are probleme în interiorul partidului. Vlad Gheorghe îi cere să înceteze acum, deoarece, spune el, se poate să îi copieze  pe Liviu Dragnea şi pe Viorica Dăncilă. Europarlamentarul USR mai spune că partidul merge „din rău în mai rău”.

Cătălin Drulă trebuie să înceteze acum

Vlad Gheorghe mai afirmă că nu se poate să „să trimiţi scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA”. Europarlamentarul mai spune: Cătălin Drulă şi cei care îi sunt părtaşi la condusul USR-ului trebuie să înceteze.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Din rău în mai rău sau cum a ajuns USR-ul condus de Cătălin Drulă să fie comparat cu PSD-ul lui Liviu Dragnea. Agenții de la Hilton din 2018 sunt „coloneii SRI” în 2023. Ei urmăresc USR, îl persecută, fac dosare şi „malpraxis judiciar”. De ce? Pentru că îi amenință USR şi „polul de dreapta” de tip Caragiale... Sublim, dar lipseşte cu desăvârşire.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Cătălin Drulă. Sursa foto: Facebook

Singurul lucru care amenință USR şi tot ce a reuşit acest partid alături de sute de mii de români care ne-au acordat încrederea este conducerea de tip „partidul sunt eu”. Cătălin Drulă şi cei care îi sunt părtaşi la condusul USR-ului în zidul dezamăgirii trebuie să înceteze ACUM. Nu se poate să îi copiem pe Dragnea şi pe Dăncilă, chiar la asta s-a ajuns? Să trimiți scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA? După ce ai fost singurul partid care s-a opus măcelului din justiție de la OUG13 încoace?”.

Vlad Gheorghe, despre cum se face USR de râs

În opinia europarlamentarului, Cătălin Drulă şi ai lui fac partidul de râs cu scandal după scandal. De asemenea, mai semnalează că USR merge într-o direcție greşită.

„Să imaginezi conspirații în loc să fii consecvent şi să aplici principiile cu care ai reuşit să strângi peste 1 milion de semnături pentru o Românie #FărăPenaliÎnFuncțiiPublice? Să te faci de râs cu scandal după scandal în timp ce România e sufocată de cea mai proastă guvernare din ultimii ani şi pericolul extremismului este pe locul al doilea în toate sondajele?

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Vlad Gheorghe. Sursa foto: Facebook

Mă bucur că nu sunt singurul care vede toate astea. Mă bucur că mai sunt încă colege şi colegi din USR care înțeleg că nu mergem în direcția corectă, dimpotrivă. Mă bucur că mai sunt încă colege şi colegi care nu renunță, nu se tem, nu se dau la o parte şi nu uită visul pe care l-am avut când am intrat în USR: să construim o Românie mai bună, transparentă, dreaptă, prosperă, europeană. O Românie în care copiii noştri să vrea să rămână. Sau să se întoarcă”.

Cătălin Drulă să pună pe primul loc România, nu propria glorie

Cătălin Drulă este criticat aspru de către colegul său. Vlad Gheorghe îi cere să pună pe primul loc România. Nu propria glorie sau mandatele prietenilor din partid.

„Eu încă mai cred că avem datoria să continuăm şi să redăm românilor speranța şi încrederea că au cu cine vota în 2024. USR trebuie să revină la misiunea pentru care a fost creat, iar pentru asta trebuie ca actuala conducere în frunte cu Cătălin Drulă să pună pe primul loc România, nu propria glorie sau mandatele prietenilor din partid”, a scris europarlamentarul.

Ursula von der Leyen, atenționată de Cătălin Drulă

Cătălin Drulă: „Am trimis o scrisoare oficială președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care aduc la cunoștință acțiunile unui procuror DNA din ultima perioadă, care încalcă principiile statului de drept.

Este inacceptabil ca un procuror DNA să se substituie puterii executive și să criminalizeze decizii de oportunitate luate în situații de criză, cum a fost pandemia de COVID-19. Acest dosar nu afectează doar România, ci întreaga Uniune Europeană. Pune sub semnul întrebării un principiu de solidaritate și de acțiune comună al UE.

Continuăm lupta pentru o Românie mai dreaptă. Astfel de cazuri de malpraxis judiciar subminează progresul realizat de România odată cu aderarea la UE. Susțin fără rezerve statul de drept și justiția independentă, tocmai de aceea astfel de cazuri de acțiuni selective nu trebuie să se întâmple împotriva nimănui în România”, a anunţat Cătălin Drulă.