Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu, băgat de urgență în operație. A făcut hemoragie internă
Cătălin Botezatu, băgat de urgență în operație. A făcut hemoragie internă

Cătălin Botezatu, băgat de urgență în operație. A făcut hemoragie internă

După operaţia riscantă şi foarte grea pe care a făcut-o designerul Cătălin Botezatu, acesta a spus că a trecut prin momente grele.

De asemenea, cunoscutul designer, a mai spus că în afară de operaţia iniţială, în care i s-a extirmat o tumoră, a mai trebuit să fie supus şi altor intervenţii chirurgicale.

„Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operații, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat (…). Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a m-ai făcut o altă operație (…) Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a spus designerul, potrivit dcnews.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.