Evenimentul Zilei > Monden > Casa lui Harry şi Meghan de pe insula Vancouver costă circa 12,6 milioane de euro. Imagini în articol
Casa lui Harry şi Meghan de pe insula Vancouver costă circa 12,6 milioane de euro. Imagini în articol

Casa lui Harry şi Meghan de pe insula Vancouver costă circa 12,6 milioane de euro. Imagini în articol

Refugiul minunat al lui Harry şi Meghan în Canada, se găseşte pe insula Vancouver. Este vorba de o vilă de 14 milioane de dolari, egal cu 12,6 milioane de euro, iar printre caracteristicile sale cela mai scenografice, posedă o vedere de-ţi taie răsuflarea, la Oceanul Pacific.

Ţinutul vilei este compus dintr-o casă principală de 3.400 metri pătraţi, cu 5 dormitoare şi 8 băi şi dintr-o casă anexă pentru oaspeţi de 715 metri pătraţi cu trei dormitoare şi două băi.

În plus, reşedinţa mai are o grădină de iarnă pe un teren de 16 mii de metri pătraţi cu două căi de acces la o plajă privată.

Potrivit casei de licitaţie Sothesby’s, în interiorul structurii principale se găsesc o sală de luat masa, un birou cu şemineu, o amplă sufragerie pe două etaje care se deschide spre bucătăria chef-ului dotată cu un cuptor pentru pizza, o sală de jocuri cu mobilă-bar, o sală multimedia şi o sală pentru degustări de vinuri.

În apropiere de vilă, la câţiva kilometri, este parcul Hirth Hill, unde Meghan a fost fotografiată la plimbare cu câinii şi micuţul Archie în marsupiu. În timpul vacanţei de Crăciun, ducii de Sussex au fost văzuţi în piaţa ţărănească din zona care are circa 740.000 de locuitori şi când nu sunt vânaţi de paparazzi schimbă şi câteva cuvinte cu vecinii şi localnicii.

Inside the luxury mansion on Vancouver Island where Prince Harry and Meghan Markle were staying

The £10 million property where Prince Harry and Meghan Markle are believed to have been staying

Sursa foto: AICI