Raportul a fost realizat de Parrot Analytics, o firmă de consultanţă specializată în cererea de conţinut şi difuzare de televiziune globală. scrie Virgin Radio.

„La Casa de Papel“, care a debutat pe 3 aprilie cu cel de-al patrulea sezon, a devenit cea mai consumată premieră din lume.  A depăşit debuturi precum cele ale serialelor de succes „Game of Thrones“, „The Walking Dead“ şi „Westworld“, conform celui mai recent raport Parrot Analytics, informează Virgin Radio.

„La Casa de Papel“ a avut cu 30% mai multe vizionări. Trebuie notat că la acest record a ajutat faptul că peste două miliarde de oameni de pe întreg globul se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Aşa cum s-a întâmplat anterior, seria a trecut graniţele şi limbile. În ţări precum Filipine, Statele Unite şi Franţa, cel de-al patrulea sezon al serialului „La Casa de Papel“ este considerat cel mai vizionat serial, depăşind chiar şi spectatorii din ţara sa natală, Spania.

La Casa de Papel a devenit cel mai urmărit serial de pe Netflix, la noi în țară și bate record după record. Astfel, în plină pandemie de Coronavirus, s-a anunțat deja că sezonul cu numărul 5 este confirmat, producția urmând să înceapă odată cu ridicare restricțiilor existente la nivel global.