Carmen Grebenișan, vacanță în America. Unde s-a retras influencerul după anunțul divorțului

Carmen Grebenișan, vacanță în America. Unde s-a retras influencerul după anunțul divorțului Carmen Grebenișan. Sursa foto: Instagram

Carmen Grebenișan și-a luat vacanță după ultimele săptămâni tumultoase din viața ei. Influencerul a plecat pentru câteva zile în America. Și nu oriunde, ci chiar la New York, acolo unde în aceste zile petrece de mama focului. de altfel, vedeta chiar a postat și primele imagini de acolo. Are parte de o cazare pe cinste, dar și de petreceri pe măsură.

Totul vine după o perioadă extrem de intensă din viața ei. În urmă cu aproape o lună de zile aceasta anunța despărțiea de Alex Militaru, cel care îi era soț. Aceasta a postat un mesaj cât se poate de clar și cuprinzător pe pagina ei de Instagram, acolo unde fanii o urmăresc intens.

Vacanță de vis în America

Despre faptul că relația dintre cei doi care ar fi scârțâit s-a scris chiar de la începutul anului trecut. Atunci au apărut zvonuri că soțul lui Carmen ar fi înselat-o cu o prietenă bună a acesteia. Dar zvonurile nu au mai prins contur, pentru că vedeta a plecat la Survivor și când s-a întors, soțul ei a primit-o cu brațele deschise.

Ba chiar părea că relația dintre ei se afla într-o zonă de dezvoltare, cei doi apărând deseori împreună în ultima perioadă. Doar că aparențele sunt înșelătoare, aspect dovedit și în acest caz. Așa se hface că cei doi au ajuns la concluzia că mai bine merg pe căi separate.

Ne puteți urmări și pe Google News
Carmen Grebenișan

Sursa foto Instagram

Despărțiți, dar împreună?

Asta, deși după ce Carmen a anunțat divorțul, Alex a avut o reacție contrară așteptărilor. „A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru pentru că nu o să ne despărțim.

Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r) soțul și fiul său acasă, la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine ca între prieteni”, a spus Alex Militaru. În acest moment și el este plecat într-o vacanță în Bali.