Evenimentul Zilei > Monden > Carla’s Dreams și-a arătat fața! A început să plângă, iar lacrimile i-au distrus machiajul sub care își asunde identitatea
Carla’s Dreams și-a arătat fața! A început să plângă, iar lacrimile i-au distrus machiajul sub care își asunde identitatea

Carla’s Dreams și-a arătat fața! A început să plângă, iar lacrimile i-au distrus machiajul sub care își asunde identitatea

Show-ul muzical SuperStar” a revenit cu un lanț de surprize. După tânăra din Republica Moldova cu ochii ca cerul, dar și după interpretarea colosală a doi tineri îndrăgostiți, a urmat și momentul care l-a impresionat până la lacrimi pe juratul de peste Prut, Carla’s Dreams.

Artistul moldovean, în condițiile în care nimeni nu îi cunoaște identitatea a fost la un pas să se demaște. Lui i-au dat lacrimile, ascultând interpretarea unei melodii, fiind aproape de a-și compromite celebrul machiaj. Și-a șters repede lacrimile, încercând să evite accidentul.

Momentul tinerei din Republica Moldova, Daniela Bejan, care a povestit cu zâmbetul pe buze drama prin care trece, iar apoi a cântat fenomenal o piesă a lui Edith Piaf a fost momentul în care toți jurații au avut lacrimi în ochi.

„Vreau să mă înveți cum faci să cânți cu atâta bucurie și să faci oamenii să plângă!”

„Te felicit și sper să fie mai mulți ca tine și asta e tot! Eu îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ceea ce este foarte important! O viață avem!”, a spus Carla’s Dreams, abia stăpânindu-și lacrimile.

„Eu vreau să mă înveți cum faci să cânți cu atâta bucurie și să faci oamenii să plângă!”, a spus și Marius Moga printre lacrimi.

Daniela Bejan are 20 de ani, este din Oxentea, Republica Moldova și studiază Turism la Chișinău. Bunica sa este profesoară de franceză de 40 de ani și cântă în ansamblul de muzică populară al satului în care locuiește. Îndrăgostită de muzică, bunica și-a luat nepoata de mână și a înscris-o la cursuri de canto. Dorea ca și nepoata ei să urmeze acest drum căci visul ei era sa devină un artist mare în Republica Moldova.

Bunica a fost și profesoara sa de franceză. Daniela îi spunea doamna Nadejda, pentru că relația lor era alta la școală.

Show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale a început la PRO TV. Din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbăta, de la ora 20.00, SuperStar România e aici pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: