Cargo, concert în penitenciar |VIDEO

Cargo, concert în penitenciar |VIDEO

Trupa timişoreană Cargo va susţine un concert la Penitenciarul Arad, "eveniment menit să creeze un liant între simbolurile artistice ale comunităţii şi persoanele private de libertate", se precizează într-un comunicat al penitenciarului.

Manifestarea este rodul colaborării dintre dintre Casa de Cultură a Municipiului Arad şi Penitenciarul Arad şi va avea loc pe 9 decembrie, începând cu orele 14:00, în clubul mare al penitenciarului. De prestaţia live a trupei vor beneficia 150 de persoane private de libertate.

Concertul va fi transmis în direct prin intermediul studioului Tv cu circuit închis, pentru a putea fi urmărit de toate persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul Arad.

Grupul CARGO s-a înfiinţat în Timişoara în 1985, avându-l ca fondator pe chitaristul Adrian Bărar. Timişorean fiind, acesta a creat explicaţia de dicţionar "grup rock din Timişoara", deşi doi din actualii membri sunt arădeni – solistul Adrian Igrişan şi tobarul Octavian Pilan, unul e hunedorean – clăparul Cristian Pup, stabiliţi însă tot în Timişoara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trupa este cunoscută mai ales pentru albumele "Povestiri din gară" (1992), "Destin" (1995), "Ziua vrăjitoarelor" (1998), dar şi albumul "Cargo şi Corala Teofora - Colinde şi obiceiuri de iarnă" (1996). În anul 2000, grupul a scos pe piaţă maxi-single-ul “Bagă-ţi minţile în cap”.

Cargo -" Erata"