Evenimentul Zilei > Social > CANTITATE URIAŞĂ DE DROGURI descoperită într-un CRATIER DE LUX | GALERIE FOTO
CANTITATE URIAŞĂ DE DROGURI descoperită într-un CRATIER DE LUX | GALERIE FOTO

CANTITATE URIAŞĂ DE DROGURI descoperită într-un CRATIER DE LUX | GALERIE FOTO

Un caz aparent simplu – prinderea în flagrant a unui arădean care vindea droguri – a condus la o descoperire uluitoare. Ofiţerii de la Crimă Organizată, sub coordonarea unui procuror DIICOT Arad au descoperit o cantitate impresionantă de droguri în vila unui afacerist din Cartierul Verde, o locaţie exclusivistă din municipiul Arad.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Arad  au anunţat că s-a dispus, luni, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui  Dacian Henţ, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

Anchetatorii precizază că, în aceeaşi zi, traficantul a fost surprins în flagrant, în timp ce comercializa  cantitatea de 70 gr.cannabis, în schimbul sumei de  1200 lei.

A urmat o percheziție domiciliară efectuată la locuinţa lui Dacian Henţ, care locuieşte, împreună cu soţia sa, într-o vilă din Cartierul Verde, un cartier de lux, din Arad. Acolo, a fost găsită, ambalată în cutii de carton, cantitatea de  5 kilograme de cannabis. Drogurile erau destibnate comercializării către multe persoane de pe raza municipiului Arad, susţin anchetatorii.

A doua zi, marţi, un judecător de la Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a lui Dacian Henţ, pentru  o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea procurorilor DIICOT a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: