Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC în lumea muzicii! Un cântăreț CUNOSCUT a trecut prin MOMENTE CUMPLITE. TRATAMENTUL NEOBIȘNUIT care l-a scăpat de IAD
ȘOC în lumea muzicii! Un cântăreț CUNOSCUT a trecut prin MOMENTE CUMPLITE. TRATAMENTUL NEOBIȘNUIT care l-a scăpat de IAD

ȘOC în lumea muzicii! Un cântăreț CUNOSCUT a trecut prin MOMENTE CUMPLITE. TRATAMENTUL NEOBIȘNUIT care l-a scăpat de IAD

Un cântăreț extrem de cunoscut a trecut printr-o perioadă extrem de grea în viața sa și a fost nevoit să urmeze un tratament special pentru a scăpa de afacțiunea care i-a pus stăpânire asupra vieții.

Secretul tratamentului său a fost dezăluit de curând de către soția sa.

Cântărețul Robbie Williams a fost nevoit să urmeze un tratament injectabil cu testosteron pentru a putea face față depresiei, a dezvăluit Ayda Field, soția artistului.

Robbie a trecut prin momente cumplite, la 30 de ani. El a fost diagnosticat cu deptresie, iar medicii i-au spus că aceasta ar putea fi provocată de un nivel scăzut de hormoni masculini în organism. 

Muzicianul a urmat atunci un tratament cu testosteron, lucru care i-a transformat radical viața, a mai spus soția artistului.

Dezvăluirile au fost făcute în emisiunea „Loose Women”, difuzată la televiziunea britanică ITV.

„După ce a început tratamentul cu testosteron, s-a simțit de parcă i s-a schimbat viața, putea face lucruri, era fericit, era motivat și asta nu are legătură cu a avea mușchi imenși”, a mai spus Ayda Field, potrivit Cancan.ro.