Evenimentul Zilei > Politica > Candidează la primărie? Un nume greu preia controlul: „Au fost niște discuții…”
Candidează la primărie? Un nume greu preia controlul: „Au fost niște discuții…”

Candidează la primărie? Un nume greu preia controlul: „Au fost niște discuții…”

Sebastian Bodu a făcut noi declarații privind candidatura sa la primăria din Constanța, după ce au existat mai multe zvonuri pe acest subiect.

Fostul șef al ANAF din perioada guvernării PDL, Sebastian Bodu, vine cu noi detalii despre posibila sa candidatură la primăria din Constanța.

„Într-adevăr, am fost în discuţii cu PNL pentru candidatura la Primăria Constanţei, dar nu am mai fost inclus în sondajul PNL”, a declarat acesta.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, declară că discuțiile „nu s-au finalizat”. „Adevărul e că blatul PSD-PNL e de tradiție în Constanța. Și, întotdeauna, cu finalizare”, a mai adăugat acesta.


La începutul acestui an, Sebastian Bodu a confirmat parțial aceste informații pentru Evenimentul Zilei, dar a refuzat să numească formațiunea politică, spunând doar că este vorba de „un mare partid de dreapta”.

„Au fost niște contacte și am purtat mai multe discuții pe această temă cu reprezentanți unui mare partid de dreapta, dar la acest moment nu vă pot spune mai multe lucruri. Rămâne să vedem cum se va finaliza toată povestea”, a declarat Sebastian Bodu pentru Evenimentul Zilei.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: