Prefectul Liviu Miroșeanu a anunțat că va demisiona din funcția pe care o ocupă în prezent și se va înscrie în cursa electorală pentru primăria municipiului reședință de județ.

„Activitatea din ultimele luni m-a convins că se pot face foarte multe lucruri pentru oameni, cu condiţia să ştii şi să vrei. Am văzut multe erori, multă nepăsare şi sunt convins că deciziile trebuie luate altfel, mult mai aproape de semeni”, a declarat Liviu Miroşeanu, conform unui comunicat de presă transmis de PNL Bacău.

Actualul prefect a mai spus că ultimele zile în care s-a ocupat de gestionarea crizei medicale a descoperit ce vor oamenii și ce așteptări au de la administrația locală și de la politicieni.

„Cu siguranţă voi aduce calm, echilibru si eficienţă în administraţie, pentru că aceasta este calea, nu a celor care ţipă mai mult, se înghesuie în fotografii şi sunt falşi campioni pe Facebook”, a mai spus Liviu Miroşeanu.

Biroul Politic Național al PNL a validat și candidatura deputatului Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, pentru pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Conform comunicatului de presă, deputatul Ionel Palăr va face echipă foarte bună cu Liviu Miroşeanu şi împreună vor reuşi să învingă PSD în alegerile locale din septembrie, atât la Primăria Bacău cât și la Consiliul Județean.

„De 30 de ani, PSD îşi bate joc de judeţul Bacău: tinerii pleacă la muncă în străinătate, sărăcia pune stăpânire pe judeţ, în timp ce afacerile oamenilor de la PSD înfloresc. Judeţul Bacău are nevoie de o schimbare majoră, trebuie deschis şi dezvoltat, uliţele prăfuite trebuie să dispară, la poarta fiecărei gospodării trebuie să existe apă, gaze şi canalizare. Cu Liviu Miroşeanu la Primăria Bacău sunt convins că vom câştiga şi Consiliul Judeţean şi vom construi tot ceea ce nu s-a realizat timp de 30 de ani!”, a declarat Ionel Palăr, conform comunicatului menționat.

Orban nu crede în moțiunea de cenzură: „Arată iresponsabilitatea PSD”

Cioloș rezervat față de alianța cu PNL: „Nu este un compromis politic…Este o înțelegere punctuală”