Evenimentul Zilei > Actualitate > Campionii mondiali Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham vin în România pentru a susține două meciuri demonstrative
Campionii mondiali Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham vin în România pentru a susține două meciuri demonstrative

Campionii mondiali Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham vin în România pentru a susține două meciuri demonstrative

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus FC Barcelona pe „Arena Națională”, în 2012, îi va aduce în țară pe celebri jucători de snooker Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham, în vederea unor jocuri demonstrative.

Ronnie O'Sullivan (39 de ani), deţinător a cinci titluri mondiale la snooker, va susţine două partide demonstrative la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 21 şi 22 noiembrie, în compania campionului mondial en-titre Stuart Bingham (39 de ani).

„O'Sullivan va veni în România împreună cu campionul mondial Stuart Bingham şi vor avea două evenimente, unul la Bucureşti şi unul la Cluj, pe 21 şi 22 noiembrie. E pentru prima oară când vine, aseară am semnat contractul. Am stabilit şi locurile de disputare a partidelor demonstrative, dar le vom face publice ulterior, pentru că nu am semnat contractele deocamdată. Dar datele sunt clare. La Bucureşti vor putea participa probabil undeva la 2000 de spectatori, iar la Cluj este mai mare locaţia. Din păcate nu avem săli potrivite pentru astfel de evenimente. Ca şi la box ai nevoie de săli de unde să poţi vedea din orice unghi ce se întâmplă. În plus, galele vor fi televizate în direct, probabil de Eurosport”, a declarat Thiess.

Astfel, cel mai ieftin bilet la cele două gale va costa în jur de 15-20 de euro.