Evenimentul Zilei > Social > Camping în URSS. Ceai la găleată şi salam cu soia pentru o familie cu dare de mână? | GALERIE FOTO
Camping în URSS. Ceai la găleată şi salam cu soia pentru o familie cu dare de mână? | GALERIE FOTO

Camping în URSS. Ceai la găleată şi salam cu soia pentru o familie cu dare de mână? | GALERIE FOTO

O serie de imagini care ilustrează cum se distra la camping familia sovietică. Deşi fac un foc uriaş, nici o bucată de carne nu sfârîie pe grătar, iar găleata pusă la fiert este cel mai probabil pentru ceai.

Potrivit English Russia, familia sovietică nu este una care nu şi-ar putea permite o masă mai copioasă, căci vine la pădure cu o maşinp considerată de lux în acea vreme: VOLGA 21 car.

Imaginile de propagandă prezintă vesela familie sovietică lângă un cort de campanie, iar salamul de soia, recunoscut după aspect şi de mai toţi românii care au cunoscut pe propia piele regimul lui Ceauşescu, pare să fie singurul aliment care însoţeşte feliile de pâine. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: